Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас користам Гирдер,ама зошто МОРАЛО да има проблеми? Еве трета година си терам со даљинецот нема ниту една маана досегаgramat напиша:Користе ли некој гирдер и со кои проблеми се соочува ? (мора да има проблеми)
Plugin - Igor56
Мене само три копчиња од далинецот ми работат и никак да ги оправамThe Blob напиша:Јас користам Гирдер,ама зошто МОРАЛО да има проблеми? Еве трета година си терам со даљинецот нема ниту една маана досега
The Blob напиша:А другар ми (тој што ми го правеше приемникот) има на универзално далечинско (со 5 модови различни) наместено сите,ама СИТЕ опции од компјутерот (маус,тастатура,гледање слики,филмови,мп3.....да не набројувам-СЕ)
Ке пробамThe Blob напиша:Ахаа те разбирам. Истите проблеми ги имаше еден (друг) другар. IR приемникот му беше од TV тунер и исто нешто заебаваше. Тоа е сигурно до приемникот, ги меша нешто сигналите. Најди шема и сам направи си (мислам дека е едноставно) и нема никакви проблеми да ти прави.
Е сега ако ти треба постоечкиот приемник за друга работа на компјутерот, не знам што да те советувам