MSN VIRUS ALERT!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Deswaldos
  • Време на започнување Време на започнување
се посраф од смеење ... : )))

леле крш ејјјј па зарем има уште такви луѓе кои би кликнале на YOU ARE 999 999 999 VISITOR just click YES...или па YOU WON PRIZE OF 1 000 000 $ do you want this money YES or NO... :)

DoolroX напиша:
леле крш ејјјј па зарем има уште такви луѓе кои би кликнале на YOU ARE 999 999 999 VISITOR just click YES...или па YOU WON PRIZE OF 1 000 000 $ do you want this money YES or NO... :)

Нема брат такви али има како мене шо кликнаа ''this is your picture'' -мислев дека тој другарот се спрда со мене оноооооо......:uvo: Најлошто е што истот го пратив и јас во една играчница па едбав таму 14-15 компјутера.sd Али сега ми дојде памет......(ваљда)

itar pejo напиша:
Нема брат такви али има како мене шо кликнаа ''this is your picture'' -мислев дека тој другарот се спрда со мене оноооооо......:uvo: Најлошто е што истот го пратив и јас во една играчница па едбав таму 14-15 компјутера.sd Али сега ми дојде памет......(ваљда)

ауууу али и тоа што викаш ваљда ти дојде памет сега :) хахахха на комшијата да му цркнит козата а? и одма праќање истиот меил :pos2:

Мишо (цимерот) е глуп ко тапан од кожа магарешка праен, не мојт да ојт и да зборвит во исто време, рамот му е толку...

абе не му се смејте на човекот бе, тоа е за плачење :nesum:

71302646_s.gif
71302646_s.gif
160 infections
71302646_s.gif
71302646_s.gif

miodesktop.jpg

епа малку :lol!: кажи му пак да го прифати, ако му го прати некој :lol!:

Штотуку се обиде мсн да ме инфицира и мене со вирус. Ми стига порака нешо check this out now you can see who deleted you and blocked you, демек да видиш кој те делитнал ова-она, од контакт кој е офлајн. Ја одма Х му бапнав. Инаку и линк имаше нормално.

Влатко_Русин напиша:
Штотуку се обиде мсн да ме инфицира и мене со вирус. Ми стига порака нешо check this out now you can see who deleted you and blocked you, демек да видиш кој те делитнал ова-она, од контакт кој е офлајн. Ја одма Х му бапнав. Инаку и линк имаше нормално.

има вакви страници за да видиш и програми... али на мсн ако ти стигнуват такви, не факи

ооо гревче, тие вирусите се навистина лоша работа, колку другарки до сеа се заразиле со тој вирус... А мене од преѓеска нортонот блокира некој обид за праќање вирус сто пати се појави предупредувањето, а лани не знам како ми издржа компјутеров со 5700 вируси :icon_eek::shok::ija:
затоа луѓе ЗАШТИТЕТЕ СЕ!
со добра антивирусна офкорс :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom