MSN VIRUS ALERT!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Deswaldos
  • Време на започнување Време на започнување

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Веб-сајт
www.youtube.com
Moj cimer je dobio MSN VIRUS!
Kad je upisan u MSN, on mu svakih 5 minuta salje poruke njegovim kontaktovima. Poruka se glasi; Here are my personal photos ;), ili Here are my holliday photos. I uvjek se prikaci jos jedan file.
Kad se to malo smiri, msn pocinje da stava nove kontakte u njegov adresar.
Virus je dobio, jer je od prijatelja dobio file, My holliday pictures i primio ga je.
Za sad smo pronasli samo virusni file, ali poruke jos salje.
Vrlo uspori kompjuter i za sada jos nismo pronasli resenja.
Cuvajte se!!

Самото име на фајлот те тера да не го зимаш. Пренеси му на цимерот дека е глупчо :)

Pa primio ga je, kad je bilo od prijatelja. I znam d aje malo tapan. Kad gleda sajtove, samo stavi yes, umesto no!!

Deswaldos напиша:
Moj cimer je dobio MSN VIRUS!
Kad je upisan u MSN, on mu svakih 5 minuta salje poruke njegovim kontaktovima. Poruka se glasi; Here are my personal photos ;), ili Here are my holliday photos. I uvjek se prikaci jos jedan file.
Kad se to malo smiri, msn pocinje da stava nove kontakte u njegov adresar.
Virus je dobio, jer je od prijatelja dobio file, My holliday pictures i primio ga je.
Za sad smo pronasli samo virusni file, ali poruke jos salje.
Vrlo uspori kompjuter i za sada jos nismo pronasli resenja.
Cuvajte se!!

Истово ме снајде и мене пред 2 месеца али не е опасно само исбриши го мсн от и смени експлорер и фурај после примај ако ти држи sd

Да,да и една моја другарка што и го имаа пратено,за малце ќе и ми го пратеше тоа на мсн,ама среќа ја не го отворив...и тоа она знаела дека е вирус,а не ми кажала.:toe:

Е добро де, ако на некој не му сече до толку па да прима сомнителни работи, нека се научи како се прави формат и готово :)

поздрави цимерот ти , и кажи му друг пат пак да прифаќа сите што ке му пратат на мсн :)

проба ли со ре-инстал на мсн? сигурно овој е во фолдерот каде што ти е мсн, ако не се лажам :toe:

:salut:

Има многу луѓе што го примиле (=

А зошто ако е сериозно ова вирус, темава седи во Чек Дис Аут?

Епа цимерот твој е смотан!

Сеа и ја ќе му пратам еден вирус на другар ти, штом е толкав буљаш како што викаш:zlo: ------------ шала.

Знам за вирусов и се пазам од него. Дури и напишав у топик на мсн, дека кружи и како работи. А темава па, во Чек дис Аут:pos2:, нема врска:helou:

Мистичен напиша:
Богами, стварно га је примио.
:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom