Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
С

Сатори

Гостин
Мислам дека нема друга ваква тема...:helou:
Прашањето е и за мажите и за жените, кога мислите дека една жена е најубава...најпривлечна, најсензуална...?

Според мене додека се спрема за излегување, додека е полуоблечна и е неверојатно прецизна и внимателна додека се шминка...прекрасно. :)

M@wEcK0 напиша:
Кога ќе стане од спиење:)
Се сложувам овде. :)
А ако не извадила шминката од претходната вечер...:pos:

Лејди Сатори напиша:
Прашањето е и за мажите и за жените, кога мислите дека една жена е најубава...најпривлечна, најсензуална...?

Според мене додека се спрема за излегување, додека е полуоблечна и е неверојатно прецизна и внимателна додека се шминка...прекрасно. :)
Не знам за останатите, ама јас кога се шминкам (посебно очите) несвесно ја подотварам устата и делувам како мутава.:pos:

Најубава-непосредно пред да почне предиграта.:)

Кога единствена шминка и преставуваат неколку месечеви зрака на полна месечина.

Кога е заљубена и сеќна,тогаш има некој посебен сјај во очите кои ја прават прекрасна:pipi:

Најсензуални и најпривлечни се кога се бремени. Нема поубаво нешто од таква природно обликувана жена.
Плус цицињата им се зголемуваат. ~mmm hot~

Da, koga e zaljubena, ama koga se zboruva za moment ili del od denot jas bi izbrala pred sminkanje, znaaci delot koga treba da se sminkam a ne sum nasminkana ili koga e zamislena devojkata za nesto ubavo:smir:

Лејди Сатори напиша:

pa definitivno i zenata ne najjuava koga e zaljubena zosto togas drzi dieti:pos2: :pos2: poveke se doteruva,se sminka a i srekata koja zraci od nea ja pravi uste poubava:uopliuyt

abe idete setajte site majka mi e najubava i uopste ne e dignata, coek da si prai muabet so nea koga ke mu kefne. Plus nema nikakvi silikoni pripodna lepota(a jas licam na nea, pa videte po mene kolku e ubava) heheheheeehehe:vozbud:

...koga e bremena vo prvite 3 meseci togash zrachi so posebna ubavina i aura ,poradi toa sto vo edno telo se naogaat dva zivota(dve dushi)...

жената е најубава кога е бремена :helou: каква шминка, какви бакрачи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom