- Член од
- 10 мај 2008
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zasto lopov i predavnika za covic? ako dojde on ke se napravi dobar plan i boza ke si bide trener.a za aleksandrov ne saka da ostane vo zvezda i posledive nekolku meseci ne trenirase so prva ekipa na zvezda, bara raskin na dogovor deka ne e zadovolen od minutazata sto ja imal i plati sto mu dolzat.
ama ako ostane kikanovic tesko deka ke se vratat delije
ABE NE SE ZAMARAJ SO DOTICNIOT ZEUS POSTO OCIGLEDNO IMA BRAIN DAMAGE MISLAM NEMA SO DA SE KOMENTIRA DECKOTO E DOVOLNO PAMETEN POSTO SE GLEDA NELI OD MAPISANOTO IZGLEA MNOGU VREME MU EBILO POTREBNO ZA DA GO SMISLI OVA
[zEUs];1581487 напиша:Ја сум роден 1990 и сум имал една година кој Звезда во фудбал освои ЛШ и мојот татко е звездаш и кога Панчев дал гол ме фрлал во воздух што значи ја од 1год навивам за звезда а пак за кошарка се заитересирав од мојата 8год и од тогаш следам НБА а особено и европска кошарка а и Звезда , не знам дали имам BRAIN DAMAGE но знам дека ја сум роден ко Дељија и ќе умрем ко Дељија !!!
Еднаш Дељија , ЗАСЕКОГАШ ДЕЉИЈА !!!
haha dobar si !!!
marko zvezda spored novite pravila na boduvanje treba najmalce 4-5 god da bide pored sampion vo srbija i da ja osvojuva jadranska liga za da go stigne klupskiot koeficient na Partizan za da igra vo evroliga posto timot so najgolem koeficient igra vo evroliga a segasnite bodovi mu garantiraat na Partizan uste najmalce 3-4 god ucestvo vo evroliga najblisku do niv e fmp pa hemofarmкој сака Звезда за 2,3 години да игра Евролига
marko zvezda spored novite pravila na boduvanje treba najmalce 4-5 god da bide pored sampion vo srbija i da ja osvojuva jadranska liga za da go stigne klupskiot koeficient na Partizan za da igra vo evroliga posto timot so najgolem koeficient igra vo evroliga a segasnite bodovi mu garantiraat na Partizan uste najmalce 3-4 god ucestvo vo evroliga najblisku do niv e fmp pa hemofarm
Sto mislite za noviot trener Svetislav Pesic eden od najtrofejnite treneri osvojuvajki evropsko 2001 i svetsko 2002god so jugoslavija i 1993 so germanija evropsko. Ja osvojuval i evroliga 2003 i evro kup 2007 potpisa za 1god so moznost za zgolemuvanje na sorabotka i na oste edna god so CRVENA ZVEZDA.
e ke vidime so igraci kao ke bide samo nemoj da se ko prethodnite stranci veza so nemaa ali vazno stranec bil da se nadevame deka konecno ke se sozdade dobra ekipa koja ke gi vrati i navivacite onamu kaj im e mestotoШто има да се мисли ??? Со еден збор тој е цар...Според мене најдобар европски тренер... Со такво реноме доаѓа у Звезда и очекувам од овие децава што ги има на располагање да направи респектабила екипа...
А иначе изглеа Звезда со новиот УО, новиот буџет, има појше пари од порано па се очекува да донесе двајца искусни играчи за да помогнат во афирмацијата на клинциве.... Се споменуваат Фучка и Џенкинс.....