Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Е бреее, сеа треба јас да се радувам што овој лопов и предавник ќе дојде на чело на Звезда......И зашто продава муда за бубрези.....8 играчи од ФМП....најдобрите ги шитна па сеа она што останало дај на Звезда ќе и го дадеме...И 4 играчи на Звезда...Тадија,Шљиванчанин,Кикановиќ и Александров(у најдобар случај овие 4-ца)

Колку и да не сакам што ова се дешава ,сепак нема друго решение...Веќе 10 години не е освоена титула ,нема навијачи на трибини, се задоволуваат со влез во 1/2 на домашно првенство а тоа секако не треба да се дешава на клуб со реноме како Звезда....

А за Божа Маљковиќ.....Мислам дека нема да дојде пошо он е човек-генерал....Знае да каже што треба да се направи ама он тоа да го направи нема никогаш....Ама,ај да не зборам пред рука......Секако дека би се радувал ако дојде да биде тренер ама прашање е колкави се шансите за тоа....

zasto lopov i predavnika za covic? ako dojde on ke se napravi dobar plan i boza ke si bide trener.a za aleksandrov ne saka da ostane vo zvezda i posledive nekolku meseci ne trenirase so prva ekipa na zvezda, bara raskin na dogovor deka ne e zadovolen od minutazata sto ja imal i plati sto mu dolzat.
ama ako ostane kikanovic tesko deka ke se vratat delije

zasto lopov i predavnika za covic? ako dojde on ke se napravi dobar plan i boza ke si bide trener.a za aleksandrov ne saka da ostane vo zvezda i posledive nekolku meseci ne trenirase so prva ekipa na zvezda, bara raskin na dogovor deka ne e zadovolen od minutazata sto ja imal i plati sto mu dolzat.
ama ako ostane kikanovic tesko deka ke se vratat delije

Зашто е лопов и предавник тоа е за друга тема.......

Ако не останат Александров и Кикановиќ тогаш ни Тадија нема да остане и пак ќе биде иста приказна.....Не очекувам од Самарџиски да биде прв центар.....

Александров не сакаше да остане поради раководството ама ако дојде сеа овој џиберов тогаш ќе смути нешто за да го задржи.....

А за Делије.......Памет у главу,ништо друго.......пе нели беше....Звезда је живот,остало су ситнице....па тогаш балијава нека биде ситница и нека бидат над него......

Јас сум Звездаш и во никој случај не оправдувам бојкот .......

ABE NE SE ZAMARAJ SO DOTICNIOT ZEUS POSTO OCIGLEDNO IMA BRAIN DAMAGE MISLAM NEMA SO DA SE KOMENTIRA DECKOTO E DOVOLNO PAMETEN POSTO SE GLEDA NELI OD MAPISANOTO IZGLEA MNOGU VREME MU EBILO POTREBNO ZA DA GO SMISLI OVA

Ја сум роден 1990 и сум имал една година кој Звезда во фудбал освои ЛШ и мојот татко е звездаш и кога Панчев дал гол ме фрлал во воздух што значи ја од 1год навивам за звезда а пак за кошарка се заитересирав од мојата 8год и од тогаш следам НБА а особено и европска кошарка а и Звезда , не знам дали имам BRAIN DAMAGE но знам дека ја сум роден ко Дељија и ќе умрем ко Дељија !!!
Еднаш Дељија , ЗАСЕКОГАШ ДЕЉИЈА !!!

[zEUs];1581487 напиша:
Ја сум роден 1990 и сум имал една година кој Звезда во фудбал освои ЛШ и мојот татко е звездаш и кога Панчев дал гол ме фрлал во воздух што значи ја од 1год навивам за звезда а пак за кошарка се заитересирав од мојата 8год и од тогаш следам НБА а особено и европска кошарка а и Звезда , не знам дали имам BRAIN DAMAGE но знам дека ја сум роден ко Дељија и ќе умрем ко Дељија !!!
Еднаш Дељија , ЗАСЕКОГАШ ДЕЉИЈА !!!

haha dobar si !!!

ДеЉија....Делија бе братче...:helou:

Иначе и ја го имам истото искуство со фрлањето у воздух...

А иначе да се надоврзам на темата за Звезда....

Светислав Пешиќ Кари стигнува како нов тренер со скоро цела нова екипа во која како појачања се најевени младинските шампиони на Европа Кешељ и Штимац, а исто се преговара и со некои нигери...Има нов менаџер во Звезда кој ги средува ствариве и кој сака Звезда за 2,3 години да игра Евролига и да се врати на старите стази на успехот...

Jа не викам дека сум навијач од една година....Тоа дотичниот господин пред мене го кажа...Ја Звезда само ја симпатишам и поддржувам пошо за мене постои само еден клуб за кој со цело срце се навива ....

кој сака Звезда за 2,3 години да игра Евролига
marko zvezda spored novite pravila na boduvanje treba najmalce 4-5 god da bide pored sampion vo srbija i da ja osvojuva jadranska liga za da go stigne klupskiot koeficient na Partizan za da igra vo evroliga posto timot so najgolem koeficient igra vo evroliga a segasnite bodovi mu garantiraat na Partizan uste najmalce 3-4 god ucestvo vo evroliga najblisku do niv e fmp pa hemofarm

marko zvezda spored novite pravila na boduvanje treba najmalce 4-5 god da bide pored sampion vo srbija i da ja osvojuva jadranska liga za da go stigne klupskiot koeficient na Partizan za da igra vo evroliga posto timot so najgolem koeficient igra vo evroliga a segasnite bodovi mu garantiraat na Partizan uste najmalce 3-4 god ucestvo vo evroliga najblisku do niv e fmp pa hemofarm

Знам јас све тоа...Пишав 2,3 години минимум, а тоа е сепак некако изводливо...

Sto mislite za noviot trener Svetislav Pesic eden od najtrofejnite treneri osvojuvajki evropsko 2001 i svetsko 2002god so jugoslavija i 1993 so germanija evropsko. Ja osvojuval i evroliga 2003 i evro kup 2007 potpisa za 1god so moznost za zgolemuvanje na sorabotka i na oste edna god so CRVENA ZVEZDA.

Sto mislite za noviot trener Svetislav Pesic eden od najtrofejnite treneri osvojuvajki evropsko 2001 i svetsko 2002god so jugoslavija i 1993 so germanija evropsko. Ja osvojuval i evroliga 2003 i evro kup 2007 potpisa za 1god so moznost za zgolemuvanje na sorabotka i na oste edna god so CRVENA ZVEZDA.

Што има да се мисли ??? Со еден збор тој е цар...Според мене најдобар европски тренер... Со такво реноме доаѓа у Звезда и очекувам од овие децава што ги има на располагање да направи респектабила екипа...

А иначе изглеа Звезда со новиот УО, новиот буџет, има појше пари од порано па се очекува да донесе двајца искусни играчи за да помогнат во афирмацијата на клинциве.... Се споменуваат Фучка и Џенкинс.....

Што има да се мисли ??? Со еден збор тој е цар...Според мене најдобар европски тренер... Со такво реноме доаѓа у Звезда и очекувам од овие децава што ги има на располагање да направи респектабила екипа...

А иначе изглеа Звезда со новиот УО, новиот буџет, има појше пари од порано па се очекува да донесе двајца искусни играчи за да помогнат во афирмацијата на клинциве.... Се споменуваат Фучка и Џенкинс.....
e ke vidime so igraci kao ke bide samo nemoj da se ko prethodnite stranci veza so nemaa ali vazno stranec bil da se nadevame deka konecno ke se sozdade dobra ekipa koja ke gi vrati i navivacite onamu kaj im e mestoto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom