Фото натпревар 133 - ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Сакав за коцка ама гласам за

• Вкупно гласачи
    46
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
...оф @коцка, ма ...види ти во насловот не си допишала за што да гласаме? :) си ја заборавила „темата“ да ја спомнеш, ама мене да ме спомнеш не забораваш! :love:

...оф @коцка, ма ...види ти во насловот не си допишала за што да гласаме? :) си ја заборавила „темата“ да ја спомнеш, ама мене да ме спомнеш не забораваш! :love:
Ти си ми секогаш во мислите, знаеш :pipi:

Прејаки фотки има, на Скорп фотката е фантазија, на Вики е партали, на Ејсид исто, али најмногу ми легна на срце фотката од Петра, едноставно доловено, погодено, ме смирува дур ја гледам.

Скорп која мадафакерска слика направил ауууу

меѓу @Петра @Agda Beata @HEKOJ @gjoko-mkd се одлучив за @HEKOJ како најприродна и ич фотошопирана фотографија со интересна идеја на зајдисонцето во крошната на дрвото,
инаку би рекла успешни се сите фотографии, но за другите фаворити имам замерка и то за @viki86 сонцето некако ми е нерелално оцртано, според позадината инаку идејно е интересно поставено, @Anco единствен проблем е матноста на фотката, @Acid крив хоризонт на морето на десно, но идејно исто многу интересно, @Skorp префорсирана колоритна сатурација што беше пресудно да ги селектирам другите во одредување на победникот на моето гласање :P

Bidejki mojata fotografija e pravena pred 9 godini koga tehnologijata beše dosta ponazadna...koristejki Samsung digitalen fotoaparat napraviv dve fotografii...edna so plav filter i edna so crven minuta pokasno
Se odlučiv za taa so plav bidejki tie so crven mi.se nekako kliše:ROFLMAO:
So denešnive telefoni koi gi nosime postojano so nas....lesno e da se dolovi moment

Bidejki mojata fotografija e pravena pred 9 godini koga tehnologijata beše dosta ponazadna...koristejki Samsung digitalen fotoaparat napraviv dve fotografii...edna so plav filter i edna so crven minuta pokasno
So denešnive telefoni koi gi nosime postojano so nas....lesno e da se dolovi moment
Твојата најмногу ме бендиса искрено. No homo :D.

Де де, мојата е направена со Nokia пред повеќе од 5 години :D

Poentata mi e koga nemaše telefoni so kameri...ne sekoj noseše fotoaparat vo nego. Ednostavno dobri momenti ti begaat pred tebe nespremen

Sega e lesno...gledaš nešto interesno i samo go vadiš telefonot

A okolu kvalitetot....mislam deka seušte toj fotoaparat vadi podobri sliki od segašnive top telefoni. Ednostavno goleminata na lećata nemoži da se zaneni so pojak senzor

Бијонс темата е веќе отворена и полна со слики
... пих, па тоа му е 5 мин работа :icon_lol: и сега е дисквалификуван:sakasuste:
па би требало @HEKOJ како „следеЧи“ да биде спремач на фото тема! :misticen:
[DOUBLEPOST=1554736921][/DOUBLEPOST]Бијонс темата е веќе отворена и полна со слики
... пих, па тоа му е 5 мин работа :icon_lol: и сега е дисквалификуван:sakasuste:
па би требало @HEKOJ како „следеЧи“ да биде спремач на фото тема! :misticen:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom