Најубавиот бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
На спајдермен филмот кога едниот е во спротивна положба од другиот.............. МНОГУ Е ЈАКО.-ПРОБАНО:pos2:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Godinava na 14 februari,so drugar :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: jbg to e,koga nema drugi,i drugarite ke gi muvas,da nzaev deka e tolku dobar....uste odamna ke go smuvav:baeh::baeh::baeh::baeh:

Со рандом типка што ја мував пред неколку лета. Онака беше сочно и убаво, траеше долго, секогаш кога ќе се залапавме ми беше се послатко и послатко. Ама тоа траеше околу месец дена само, после на девојката и дојде дечкото од странство и толку...

И да се надополнам...

ЛЕтово со една охриѓанка што ја мував, типкава ептен филмски се лапаше, би сакал пак и пак и пак :)

па бев нервозна не знаев како да се истурам и само наеднаш ме грабна и се изгубив:vozbud::vozbud:

на дожд :) многу филмски ми беше

Се сеќавам на првиот бакнеж, тој ми е некако најдраг, најмил ..најневин.Паѓаше снег а јас почуствував неискажана среќа во мене во тој миг.:pipi:

Најубав и највпечатлив минатата година јануари месец....:smir:

Сеуште сум немал бакнеж, а камоли најубав.:kesa::kesa::kesa:

Сеуште сум немал бакнеж, а камоли најубав.:kesa::kesa::kesa:

Без секирации, мали. Има време.

Он: секој бакнеж со сонцето мое, француски, шпански, “македонски“... :pos: Без разлика дали после каснато чоколадце, смокичка, абе што да ви речам... Со него се’ ми е благо како медче...

Првиот бакнеж.Единствено тогаш бев трезен

Последниот.. 21.09.2009 - на мојот роденден. :pipi:
Мислам дека конечно се потсетив што значи машко да ја ти пружи најголемата доза нежност.
Незаборавен подарок :)
Уште не се опоравив и сеуште се лигавам кога ќе ми текне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom