Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
ef-545d-1avdf_3.jpg

Citizen eco Drive 3100
102108_citizen_1.jpg

Tissot T-One Automatic
image330png_T038_430_11_037_00_png.png

Casio G-Shock
images

Имам и една Ракета и уште еден од дедо ми стар сат му го заборавив името.

Не носев часовник до пред некое време,сега имам еден ништо познато ама мало слатко и симпатично.... А покрај тоа и поклон ми е и многу ми е драг!!!!:pipi:
се надевам дека и ти си му поклонила нешто :)

Ние мажите немаме баш избор за модни додатоци, па затоа добриот и квалитетен часовник е важен детал, посебно ако сте на возраст 30+ :)

Се разбира, потребен е и часовник кој ќе одговара на гардеробата и пригодата, за да го искомбинирате соодветно.

Од часовници кои ги поседувам би ги издвоил:

Tissot Tradition T-Classic:

IMG_1197.JPG

Jacques Lemans:

IMG_1200.JPG

IMG_1198.JPG

Jacques Lemans:

908CF628-0314-4E87-BC93-2507D13A882B.JPG

Последно уредено:
Zdravo imam Citisen eco drive signature collection, raboti na sonceva svetlina....no garanciata vese bese 5 godini i potoa prestana da raboti... Dali moze nekako da se popravi... Vo Salzburg sum jas no najverojatno Minhen ili Viena... obicni rabotbici sa saatovi ne se nafakaat....

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom