Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Народот ќе одлучи!Од staycalm фотката најдобро ја доловува темата, браво!
Спремај тема ти не се прчи многуНародот ќе одлучи!)
Има и други што си гласаат сами за себе и ич да не ти е гајле ако сега имаш 1 гласБарем сам за себе да си гласам хахахаха![]()
...па искрено твојата фотка беше вистинска птичија перспектива буквално како лета, па гледа надолеДа знаев дека ќе е ваков исходот сам за себе ќе си гласав![]()
Да, ама морам да признаам дека на @Acid му е многу повеќе aesthetically pleasing...па искрено твојата фотка беше вистинска птичија перспектива буквално како лета, па гледа надолесите други фотки птичиј поглед им е страничен !
![]()
Мојата е коа беше пијана па така странично леташе...па искрено твојата фотка беше вистинска птичија перспектива буквално како лета, па гледа надолесите други фотки птичиј поглед им е страничен !
![]()
Ај утре, може ќе не заебе некој ќе измеша победници. Сепак гласањето трае уше малку :*ајде бе отворите тема...ќе дојде лето дури се решите!![]()
... офффф што убаво го кажа, вистински збор за викенд ....мислам то... зе_е_бењеАј утре, може ќе не заебе некој ќе измеша победници. Сепак гласањето трае уше малку :*