Прекрасна програма за бркање комарци

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
ZeroStyle напиша:
А да не штети ова нешо на човечки организам бе?? Да го зеам па после нешо сакат да останам...??
Не штети твојто уво не ги регистрира тие звуци зато земај снимај и пади комари.

Кај мене се покажа контрапродуктивна програмава.. ме испокасаа вчера комарци.

P.Overdrive напиша:
Кај мене се покажа контрапродуктивна програмава.. ме испокасаа вчера комарци.

Користат тампони,
глуви се,
камикази,
или се апгрејдани :)

vlatko напиша:
А комарциве бегаат од звуков???
Тоа е замислата. Ако воопшто испушта некаков звук...
Ама пошто не можеме да го слушнеме, тешко дека некогаш ќе дознаеме дали е ефиксна, или само така си мислиме. :wink:

Dzish напиша:
Неможам да слушнам ништо пошо нејки да се стартова на Виста. А неможи звукот да се сними на цд? И repeat на ”музиката”.
Едит. Успеав. Го стартовав. Ама штета... Нема звук што може да се слушне :). Лудило е програмата. А има некој да може да го изваде звукот како мр3?
Ne se slusa zosto sekoe covecko uvo ima granici na slusanje. So postari sme to pogolemi zvuci podobro gi slusas a pomalite ic. :nesvest: Patem Fala ti za programava :D I uste edno прашање...:) Абе дури сега имате дома комарци???

Абе луѓе вие си ја снимајте програмава и си мислете дека веќе нема да ве касат комарци.Така најефикасно работи.:pos2:

Ако воопшто работи начинот на бркање комарци со звуци на високи фреквенции, само да треба да се погоди фреквенцијата, земете си некој комарец и тестирајте го со програмчево на различни фреквенции : :zlo: ...
http://www.freedownloadscenter.com/...nd_Generators/Sound_Generator_Screenshot.html

btw не знам што е работава, али кај мене немам досега комарец видено од кога затопли времето... Можи не им сум поќе сладок :D

vecherva kje vidam kolku brka zvukov (ako ima zvuk) komarci:salut:

Ако делува кај мене тогаш частам. Нозете ми се како на минско поле да сум газела. Целата сум со рани од чешање, гревче живо. Ке го пробам, резултати за ден, два :)

од ова поише иам.ги привлекува ко повик за парење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom