Колку женските глумат, за да бидат попривлечни на спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата EarthSea
  • Време на започнување Време на започнување
Они глумат цело време, глумат и дека не глумат дека глумат...
И после некое време уствари полека полека се издава самата себе.

Јас ги сваќам зошто глумат. Не им се лутам.

Па психолошка работа е тоа, глумат поради тоа што се претпазливи со каква личност имаат конкакт, па ради тоа е тактизирањето и глумата, сепак на крај се сведува на недостиг на самодоверба, неприфаќање на своите мани и слаби страни, и страв дека нема да му се допаднат на партнерот онакви какви што се.

За да глумиш, треба да те бива. И треба нешто да добиеш со таа глума. Ако некоја ми глуми и сака да се претстави во друга слика пред мене, а тоа за мене не е ни најмалку битно, таа се заебала и залудно го потрошила времето. Ама ако таа може да ми изглуми слика на девојка, онаква каква што јас сакам да видам и тоа да го направи уверливо без јас да се посомневам, секоја чест за неа. Значи, си ме ебава на здрав мозок.

Браво, све "природни" на темава.

Нормално е да глумиш кога заведуваш некој. И СИТЕ тоа го праиме.
Паун шири крилја, ние приказни.

Не е поентата во глумењето, туку во навлегувањето во цела таа шпанска серија.
Некои едноставно немаат осет, па машкото не се труди да ја сфати позадинската слика на маестралниот план и губи интерес. Заклучок: Се` е до тајмингот.

Не е поентата во глумењето, туку во навлегувањето во цела таа шпанска серија.
Некои едноставно немаат осет, па машкото не се труди да ја сфати позадинската слика на маестралниот план и губи интерес. Заклучок: Се` е до тајмингот.
Уводот на темата друго нешо зима у предвид,т.е проблематизира.

А, она што ти го збориш, пак не е само полова одлика (или ја не сум женско :O)

Уводот на темата друго нешо зима у предвид,т.е проблематизира.

А, она што ти го збориш, пак не е само полова одлика (или ја не сум женско :O)

Незнам, јас се ориентирав според насловот и неколку од последните постови.
Како и да е се` се сведува на генерализирање. Сите глумат донекаде.
И индивидуално е дали глумата е привлечна. Некој преферира директност некој преферира 1001 ноќ.

Да не ja додаваме темата на твојата листа со полови генерализирања quite yet, eh? :kesa:

Браво, све "природни" на темава.

Паун шири крилја, ние приказни.

Какво глумење е нормално? Да преќутиш нешто што се кажува во подоцна фаза од врската, или да лажеш? Или ни едното, ни другото?

Незнам, јас се ориентирав според насловот и неколку од последните постови.
Како и да е се` се сведува на генерализирање. Сите глумат донекаде.
И индивидуално е дали глумата е привлечна. Некој преферира директност некој преферира 1001 ноќ.

Да не додаваме темата на твојата листа со полови генерализирања quite yet, eh? :kesa:

.!.

Боли ме мене за еднаквост. Ме нервираат (мада тоа е прејака емоција...не се узнемиравам до толку) безвезе генерализации на други теми, а у случајов смешно ми е колку уствари лажат луѓето (или само не се свесни).

Глумци, статисти, дублери...каскадери, а богами и публика...се има по светов и сите сме дел од ова (глумци, статисти, дублери...каскадери, а богами и публика), зависно од ситуација-цел живот е глума-кад останеш сам- е тогаш нема глума-тогаш си глумецот (актерот модерно) пред огледалото со извадена шминка и без екшн костумот.
Ама ич не е врзано (затоа и боде очи ова -колку женските глумат...може да стои колку сите глумат) со пол, возраст и религиозна определба, образование...ни со расна припадност, големина на глава, број на чевли...и така сабајлечки се напукав :)

Ма уопште не глумат,соживеани се они со тоа веќе,природно им доаѓа.
Не генерализирам,онака само по малце.:)

Ма уопште не глумат,соживеани се они со тоа веќе,природно им доаѓа.
Не генерализирам,онака само по малце.:)

Jaс па уопште не глумам...шта је ту је

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom