Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ова изглеа дека ни го даовте Леива :icon_mrgr:
Али и од мене брат со среќа вечерва, мислам дека само вие може да го елиминирате оној кралскион убердосаден клуб :icon_lol:
Пак беа со нас навивачи на Лацио :D

31841724_1773073416087901_2582907582792335360_n.jpg

Дечки здраво,
Не следам многу Калчо но една забелешка сакам да споделам тука со вас, бидејќи од италијанско првенство навивам за Лацио.
Сметам дека се тотално утнати новите дресови на Лацио со модификацијата на логото.
Овие дресови мислам беа најдобри.
Поздрав IRR Macedonia.
SSLAZIO.jpg

Дечки здраво,
Не следам многу Калчо но една забелешка сакам да споделам тука со вас, бидејќи од италијанско првенство навивам за Лацио.
Сметам дека се тотално утнати новите дресови на Лацио со модификацијата на логото.
Овие дресови мислам беа најдобри.
Поздрав IRR Macedonia.
Прегледај го приврзокот 191278
Јас не успеав да најдам фотки за дресовите за следна сезона, само дека ќе си продужиме со Macron..
Иначе и јас се слагам дека поедноставни се поубави, али онаа крагњицана не можам да ја глеам :icon_mrgr: многу се пофраерски без неа, ко V израз, бар за мене..

Јас не успеав да најдам фотки за дресовите за следна сезона, само дека ќе си продужиме со Macron..
Иначе и јас се слагам дека поедноставни се поубави, али онаа крагњицана не можам да ја глеам :icon_mrgr: многу се пофраерски без неа, ко V израз, бар за мене..
Закон си е древчето :) Онаа модификација на орлето воопшто не ми се допаѓа. Гледам истата судбина ја делат и фановите на Јуве и Ливерпул. :)

Одамна не бев логирана, па со задоцнување сакам да искоментирам за оваа вест. Првенствено, не се сметам за феминистка, али вакво понашање не поштувам. Искрено, јас лично никогаш не би отишла во првите редови на curva nord, но ако има жени што би, не сфаќам зошто би им забраниле, со самото тоа што сами решиле да одат, го знаат и го прифатиле ризикот од гурање или што и да е. Ич не ми се свиѓа кога се' уште со вакви вести се поврзува Лацио и очигледно е дека добар дел од ултрасите немаат расчистено со закоравените ставови, напротив отворено ги промовираат.
Thumbs down од мене за Irriducibili (n)

Епа дечки честито трофеј, колку толку ја извадивме сезонава. Идната идеме со надеж дека Лотито ќе дае пари у клубов како шо знае да се пува со орелот :icon_mrgr:
D6o9_3eW0AAx9sZ

60043414_416210055599047_4281353869260415491_n.jpg

59539209_648812702210183_7214392748310610496_n.jpg

Најмило ми е за играчите и за Инзаги, заслужија. Уште еднаш, ЧЕСТИТО ТРОФЕЈ ЛАЦИЈАЛИ!

епа ајде честито, ова е веројатно сон на секој лацијал, уште ако се покаже детево и стане легенда на клубот, кец на десетка :D

Две години и седум месеци нема никој ништо напишано во фан клубот на лацио :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom