Дилери, увозници, продавници? ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
За Никон некој да не знае дали и каде има сервис у Скопје ?!?!
Леќата ја треснав и сеа понекогаш прави проблеми :(

Видео Дата, кај Веро 2

Како можам да си го поправам апаратот или кај да го однесам во Радовиш....Апаратот ми падна и објективот е заглавен и апаратот ни се уклучува ни се исклучува

Прашање

Каде можам да најдам да купам Канон EOS 400D ili 1000D ? Благодарам однапред...:smir:

Каде можам да најдам да купам Канон EOS 400D ili 1000D ? Благодарам однапред...:smir:

Pixplus.com.mk ... Имаат две продавници, во ГТЦ и втората е до трговскиот беверли.

Pixplus.com.mk ... Имаат две продавници, во ГТЦ и втората е до трговскиот беверли.

Благодарам... А да не знаете случајно дали имаат на лагер 1000D пошо пишува дека нема..:salut:

1000D со сигурност имаш во Генел.
Имаат продавници кај ЗОИЛ и до Лондон (од плоштад кон швајцарска амбасада).
400D не знам дали уште се продава бидејќи во меѓувреме излегоа 450D и 500D. За на работа купивме некаде во февруари или март една 400ка.

Во пиксплус бев пред некој ден, ама не ми текна да им го ѕирнам излогот, им се радував на чадорите и лајтбоксовите :)
Сепак мислам дека имаат 1000ка на лагер, ама не ме фаќај за збор. Во излогот за Канон зјапам во мојата платонска љубов Canon EF 70-200mm f/2.8L USM :)

1000D со сигурност имаш во Генел.
Имаат продавници кај ЗОИЛ и до Лондон (од плоштад кон швајцарска амбасада).
400D не знам дали уште се продава бидејќи во меѓувреме излегоа 450D и 500D. За на работа купивме некаде во февруари или март една 400ка.

Во пиксплус бев пред некој ден, ама не ми текна да им го ѕирнам излогот, им се радував на чадорите и лајтбоксовите :)
Сепак мислам дека имаат 1000ка на лагер, ама не ме фаќај за збор. Во излогот за Канон зјапам во мојата платонска љубов Canon EF 70-200mm f/2.8L USM :)

Фала за информациите :P

Fujifilm FinePix S5700 kaj da go najdam i koja cena tocno ja ima?

Техномаркет има ли во Рамстор или некоја слична продавница за бела техника?

Fujifilm FinePix S5700 kaj da go najdam i koja cena tocno ja ima?
Тој модел повеќе не се произведува
Јас имав с5600, супер апаратче али ко што гледам сега на Фуџи моделите од таа категорија не се толку добри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom