1000 евра-автомобил?

• Креатор на темата Креатор на темата mandak
  • Време на започнување Време на започнување
Може имаш друг вкус ти, мене повеќе ми се допаѓаше Полото.

Фала богу секој со свој вкус..полото е добро не викам не..ама ксарата е покомотна, далеку подобра амортизација има..помеко возење.. за мене тоа е предност,за некој по тврдо возење е поубаво ..и така :)

Фала богу секој со свој вкус..полото е добро не викам не..ама ксарата е покомотна, далеку подобра амортизација има..помеко возење.. за мене тоа е предност,за некој по тврдо возење е поубаво ..и така :)
Се расправате за различни класи... немаат 2 заеднички работи освен поимот кола :)

Не само тврдо возење туку и неспорен квалитет. Полото во верзија од 1,4 бензинец неретко издржува по 500,000км без ремнот. Тој е најдобрата опција ако се купува Поло (инаку го има и во 1,0 1,3 и 1,6 верзија)

Другар купи Алфа 146 2000 година,1.4 со плин,нецаринета за 700 евра.Колите му се наоѓаат во Маџари на царина.Како што кажуваше типката што се кај нејзе во царинскиот склад поголемиот дел уште пред да се качат на камион од Италија се продадени.Има нешто ситно на царина алфа 146,bmw 525,fiat marea,lancya,типот претежно носи италијански коли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom