Што јадете во моментов? (фото)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.333
Поени од реакции
28.355
го ставив пошто онака за јадење не го бива. Па си викам можда ќе го биде у манџа, али катастрофа е скроз. Можда во Америка каде што го праат скараџии дома е океј, али овие фирми што ставаат некој течен чад во него скроз го праат хемија.
Каков е тој течен чад ?
 

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.718
Поени од реакции
25.138
Каков е тој течен чад ?

Screenshot_20250210_142440_Chrome.jpg

na ova valjda misli
Автоматски споено мислење:

Чад водопад, мејд бај Господин Бургундац :)
gospodin burgundec lani ima prodadeno liquid smoke za 1,5 miljardi dolari ili cetvrtina od budzetot na mkd... glup eden
Автоматски споено мислење:

Купив барби еден на Хајнц, полоша работа немам пробано. Некој фејк вкус на чад неподнослив. Ставив едно лажиче у манџа и корнеше чадојна. За тоа стомак како тракторска гума треба да имаш.

covek 1 do 2 mali lazicina na 1kg meso se stava
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
gospodin burgundec lani ima prodadeno liquid smoke za 1,5 miljardi dolari ili cetvrtina od budzetot na mkd... glup eden
Девојче, дај Господ, вгодина да продај liquid smoke за 3 милијарди, колку половина буџет на мкд...шабан еден....
 

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.718
Поени од реакции
25.138
Девојче, дај Господ, вгодина да продај liquid smoke за 3 милијарди, колку половина буџет на мкд...шабан еден....
pa toa e glup covek nema poima sto se desava u svetot ama saban i turbo folk shema razbira... budala
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.301
Поени од реакции
5.973
pa toa e glup covek nema poima sto se desava u svetot ama saban i turbo folk shema razbira... budala
Dobro nie vo tatkovinava zivejme vo kameno doba,ama za toa ete ja imame nashata dijaspora od Astralija koja osven da se lupa vgradi i mafta so znaminja, so kuro ne ja biva da mrdni..
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.239
Поени од реакции
42.988
Dobro nie vo tatkovinava zivejme vo kameno doba,ama za toa ete ja imame nashata dijaspora od Astralija koja osven da se lupa vgradi i mafta so znaminja, so kuro ne ja biva da mrdni..
за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.
 
Член од
6 ноември 2024
Мислења
557
Поени од реакции
946
за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.
Добро бе, зошто си глуп?
 
Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.112
за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.
Како може сувомеснато дехидрирано месо да е најдобро бе да ти се насерам во тенџерето неписмено. За тебе сум Гордон Ремзи.
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.239
Поени од реакции
42.988
Како може сувомеснато дехидрирано месо да е најдобро бе да ти се насерам во тенџерето неписмено. За тебе сум Гордон Ремзи.
многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.
 
Член од
6 ноември 2024
Мислења
557
Поени од реакции
946
многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.
Тебе мозокот ти е дехидриран. Рамниот го помина за три плочи. Ќе те бркам по темиве до бан.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.112
многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.
Кое е тоа сувомеснато месо што е најдобро те молам презентирај овде со факти, баш ме занима.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom