Може е неговата шашава комбинација која функционира, остај го чоекот.Како бе барбикју сос у манџа си стаил![]()
Може е неговата шашава комбинација која функционира, остај го чоекот.Како бе барбикју сос у манџа си стаил![]()
Тој самиот е шашавата комбинација, докажано 1001 пат.Може е неговата шашава комбинација која функционира, остај го чоекот.
Каков е тој течен чад ?го ставив пошто онака за јадење не го бива. Па си викам можда ќе го биде у манџа, али катастрофа е скроз. Можда во Америка каде што го праат скараџии дома е океј, али овие фирми што ставаат некој течен чад во него скроз го праат хемија.
Чад водопад, мејд бај Господин БургундацКаков е тој течен чад ?
Каков е тој течен чад ?
gospodin burgundec lani ima prodadeno liquid smoke za 1,5 miljardi dolari ili cetvrtina od budzetot na mkd... glup edenЧад водопад, мејд бај Господин Бургундац![]()
Купив барби еден на Хајнц, полоша работа немам пробано. Некој фејк вкус на чад неподнослив. Ставив едно лажиче у манџа и корнеше чадојна. За тоа стомак како тракторска гума треба да имаш.
Девојче, дај Господ, вгодина да продај liquid smoke за 3 милијарди, колку половина буџет на мкд...шабан еден....gospodin burgundec lani ima prodadeno liquid smoke za 1,5 miljardi dolari ili cetvrtina od budzetot na mkd... glup eden
pa toa e glup covek nema poima sto se desava u svetot ama saban i turbo folk shema razbira... budalaДевојче, дај Господ, вгодина да продај liquid smoke за 3 милијарди, колку половина буџет на мкд...шабан еден....
Dobro nie vo tatkovinava zivejme vo kameno doba,ama za toa ete ja imame nashata dijaspora od Astralija koja osven da se lupa vgradi i mafta so znaminja, so kuro ne ja biva da mrdni..pa toa e glup covek nema poima sto se desava u svetot ama saban i turbo folk shema razbira... budala
за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.Dobro nie vo tatkovinava zivejme vo kameno doba,ama za toa ete ja imame nashata dijaspora od Astralija koja osven da se lupa vgradi i mafta so znaminja, so kuro ne ja biva da mrdni..
Добро бе, зошто си глуп?за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.
лапај си аргетата утринска и не замарај.Добро бе, зошто си глуп?
Како може сувомеснато дехидрирано месо да е најдобро бе да ти се насерам во тенџерето неписмено. За тебе сум Гордон Ремзи.за вас муабетиве се научна фантастика. Експерти за паштета зборат за месо. Ко оној Цобе, не знае што е печеница а тера хумор. Најквалитетното месо од свињата мисли дека е заебанција пошто името му е смешно.
многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.Како може сувомеснато дехидрирано месо да е најдобро бе да ти се насерам во тенџерето неписмено. За тебе сум Гордон Ремзи.
Тебе мозокот ти е дехидриран. Рамниот го помина за три плочи. Ќе те бркам по темиве до бан.многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.
Кое е тоа сувомеснато месо што е најдобро те молам презентирај овде со факти, баш ме занима.многу си глупав искрено, методот на припрема не го прави полошо. Најскапите меса се токму дехидрирани, кажи им го тоа на Италјаните и Шпанците кои една шунка зреана ја продаваат за стотици евра. Али тоа е, експерти за паштета зборат за месо.