Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Многу често сум сам дома, али не преферирам да останувам дома, излегувам на кафе, шетам.. а доколку се решам да останам, пред компјутер или тв.

Когај сум сам дома ја викам девојката на гости или некоја комшивка ако е при рака!:pos2:

кога сум сама дома најчесто си викам дрштво и си правиме добра забава.....закон:vozbud:

Секогаш различно, иако во последно време (поради лични демони) сакам дма да сум што помалку.
Но до пред некое време дома ми беше светилиште, се правев и буквално уживав во секој момент од самотијата.:)

Pa ne pravam nisto posebno. Koga sakam nesto da pravam, go pravam toa bez razlika dali sum sama ili ne.
Edinstvena prednost e sto koga sum sama mozam ete taka da sedam opustena, vo tisina i da si gi slusam sopstvenite misli.

Учам.
Ама во последно време тоа го правам постојано, кога сум и кога не сум сама.
Тешки времиња дојдоа :)

Коа сум сам дома ме боли глаа у пм. Абе шо малер. Викендов сам бев и после ракомет ме уби глаата ебате беља....

Нишо посебно седам на компјутер без никој да не ми преречи или пак гледам ТВ. И ако ми е ужасно досадно легнувам да спијам

пошо мнооооооооогу ретко сум сама дома ужвам. најчесто викам 5 другарки, пиеме кафе, озборуваме......:wink:

Кога сум сам дома многу ми е досадно,најчесто пуштам некој добар филм да гледам.Повеќе сакам да е дома сестра ми да има со кој да се карам ..

Да досадно е ама некогаш и сакам да сум сам дома.Едноставно си кулирам..:)

Секогаш кога сум сама дома се чуствувам најубаво, претежно гледам филмови и уживам...еве имав можност две недели да бидам дома сама, често седевме со душтвото кај мене и се забавувавме:vozbud:

Кога сум сама дома ми е најубаво...пуштам најгласно музика, викам друштво, си глеам некој филм или пак си свирам на гитара...важно секат ми е интересно...:):):)

Najubavo mi e koa sum sama doma...si pustam muzika go vikam grustvoto kaj mene i se zurkame si pominuam najubavo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom