Што повеќе вреди, да се ебе или да се мастурбира

Член од
12 март 2009
Мислења
20.155
Поени од реакции
16.293
само кај нас и слични вукојебини мастурбираат мажи, во нормалниот свет само деца, едноставно немаат потреба бидејќи жените се сексуално активни и има недостаток на функционални мажи...
кај нас осамените жени дремат на социјални мрежи или се во псеудо лезбиски врски( со пријателки сурушанки)..
Да потсетам дека нонстоп одат чартери од УК во Гамбија или Канада во Карибите, од Италија и УК во Грција( сега се вратив од Грција) , полни со жени гладни за секс...
кај нас дузина спонзоруши најдоа и зајдоа па уште ќе даваат изјави по медиуми за женските права итн...
Кај нас се уште се бараат и купуваат жени за мажење од Албанија....
Кај нас а и во Регионот, полиција ги прогонува девојките од странство, а им го штити монополот на локалните спонзоруши...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.268
Поени од реакции
6.175
Кога старата ти нема дадено од времето на менопаузата ќе пишуваш вакви работи. Највише ме плаши старост у пичку матер.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Не им е поубаво, него пре би мастурбирале него да бидат во твоја близина
Отвори профил на форум само за да ме цигираш? Колку пати до сега ме цитираше 1000....
Ми отвараш работа да морам да те читам, ај направи ми услуга и не ги читај и анализирај и цитирај до толку моите постови, зашто јас тебе не те читам воопшто, а вака кога ме цитираш ми ствараш работа да морам да те читам. Ок?(y)

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.268
Поени од реакции
6.175
И да знаеш дека е за плашење....грозна е староста :(
Абе да не ти дадат пристап до интернет, иначе ок е. Мастурбирале само у вукојебини и чартери летале за Уганда да се ебат енглескињи. Мислам се ти кажува тоа.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.604
Поени од реакции
42.132
што е со овие кардашијанови, само со црнци се дупат. После гледаш некоја бела заглавила со некој таков и ја оставил со дете или јаде гомна за белите мажи не чинеле.

Kajgana Shop

На врв Bottom