Што интернет користите?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Што Интернет користите???

• Вкупно гласачи
    154
Кабловски од Телекабел. Добро е, не е одлично.

Si koristam ne znam kakov adsl...no prezadovolen sum...imam dogovor 2 godini,mesecno po 999 denari a imam brzina do 60kb/s

Jas do pred 5 godini ziveev vo Debar i tamu imav dial-up na MTNet i sum epten zadovolen od nego, samosto e malce skapichok ama koj se grizi za toa koga drug plaka! Ovdeka vo SK doma imam isto dial-up no e preterano baven, 0.2kb/sec, otidovme vo Anhoch i rekoa da sme se javele vo MakTelekom (a se nemame javeno seuste) i ako sme bile na nekakva si PCM ili PCI modulacija, nemalo spas.

Internet najcesto koristam od fakultet, imaat ADSL od OnNet i e ogan, cat-pat odam do Internet-caffe vo Bunjakovec, i tie se na ADSL od OnNet ama niv ne im e ogan tuku pepel, ne go biva.

Ja ke da sum na kablovski ... aliza cudo sum zadovolen iako na pocetokot bea katastrofa ... 80% od vremeto nemav net ... ali sea se ... super

ADSL ebate adslot ebate ebate ebate toa!

Кабелски од Телекабел . . . и задоволен сум.

Кабловски на Телекабел.
Добри се,задоволен сум за сега

ADSL со 4gb лимит, се нервирам со лимитот,после преминување, брзината-down како на dial up да сум ама тоа е...

on net wadsl od septemvri i do sea samo 2- 5 pati zeznale inace se grom

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom