Tanes напиша:
Brat wi-fi ti se vika mrzata poso e bezicna a nema vrska toa a ova Wadsl taka moze inace sum na MAX ADSL Od mt-net !!!Inace ova so e VIP-NET ima vo struga i zakon e imaat staveno server vo koj ima filmovi i nemora da gi spustas poso se na mreza i zakon e taka a, ovie od mt net Klosa*i nesakat ni NEOGRANICEN da ni pustat
Супер, приклучи се, пробај го овој интернет, ама мислам дека одма би се вратил на АДСЛ-от твој, зашто имам брзина од 128Kbps, а спуштам со 1-10KBps, како второ, имаш заедничка IP адреса за цела мрежа на VIP-NET, трето: не можеш да подигнеш каков било сервер (можеби можеш, ама тој ке можат да го гледаат и користат само корисниците на VIP-NET), и четврто, мислам дека е последно, може некој ке ме дополни, за LAN мрежата што ја користат за дистрибуција на интернетот, велат дека е НЕЛЕГАЛНА! Е ај сега да те видам дали би се префрлил овде, ама јас го користам затоа што е најефтин...
Еве го нивниот
форум/тракер, за да видите во подфорумот VIP-NET како само поплаки од корисниците се добиваат, а не пофалби, како секој друг интернет, па макар и ограничен.