Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Од игри не можам глава да кренам :facepalm:
Поготово од MOBA игриве.

Али ете и дојде редот и на незе.

dragon-age-inquisition-evidenza-600px.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја игра некој Metal Gear Solid V? Неќна испадна бета за Metal Gear Online. Се утепавме играјки. Имам 376 часа на Steam.

Ако некој ја игра, пишете, ич не е интересно сам. Ја ја играм со едни другари ор ResidentEvilModding.boards.net

Пaтем нa кoи сервери јa игрaте CoD четвoркaтa? Пoрaнo мнoгу јa игрaв нo престaнaв бидејќи се нaмaлијa игрaчите, aмa кaкo штo читaм нa темaвa имa дoстa луѓе штo се уште јa плешaaт, пa ништo чуднo дa се врaтaм и јaс вo игрa.

Пaтем нa кoи сервери јa игрaте CoD четвoркaтa? Пoрaнo мнoгу јa игрaв нo престaнaв бидејќи се нaмaлијa игрaчите, aмa кaкo штo читaм нa темaвa имa дoстa луѓе штo се уште јa плешaaт, пa ништo чуднo дa се врaтaм и јaс вo игрa.

Јас играм на рандом сервери што се во favourites на инсталирана верзија од nosteam. Кај ке се најдат највеќе играчи таму сум со @Fastforza :D

Бујрум ако си за :D

1943-the battle of midway на nestopia емулатор, не ми се верува дека ја свртев играва, знаев дека нинтендо игрите се тешки ама волку не верував и покрај тешкотијата ми беше многу забавна играва, уживав во играва многу.

007 racing на psxv1.13 емулатор, иако има во насловот racing најмалку има тркачки делови, играва е кола со мисии толку, прилично тешки мисии ама сепак играва ми беше забавна ептен од оружјата до мисијата до се.Така да ми се допадна играва ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom