Што е според вас Шабан?

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Saban
definicija eden
Saban iskopleksiran narodnak koj se pali na ceca i ostali od srbska estrada nosi zalizana frizura i bela carapa znae samo za selki zivot a sonuva za gradski toa mu e son da stana poznata gradska faca,ama seuste zivee vo selo

шабан е циган, овде на ридот седи со еминето, 4 дециња имаат, 2 го мажија во германија едното го пратија на одмор во шуто оризари, другото собира пластични шишиња:toe:

Нели е Шабан име?

saban e ime da ,ali koj sram da go imas ,osobeno ako si od balkanov da ti se smeat site

Следбениците и почитувачи на Шабан Шаулич и Синан Сакич се шабани.
Сите останати вредат да се спомнат кога се прави попис на население.

шабан ака сељак

секој викенд излегува во кошула и сако, не поднесува странска музика, омилени коли му се Голф и БМВ, 4 години сонува да земе матура, и после рмба градежно......................

шабан ака сељак

секој викенд излегува во кошула и сако, не поднесува странска музика, омилени коли му се Голф и БМВ, 4 години сонува да земе матура, и после рмба градежно......................
sonuva da zavrsi sredno

Четири букви : УРЕЛ

ноќен клуб у село Дабиље.:pos2: можеш и у Пепи да одаш ак е п`но у Шабан.:toe:

:pos:

Шабан e za mene nekoj glup cigan sto prodaa baterii na pazar..

daj nekoj neka mi kaze kako se menjaa na kirlica pa pisuam, ova so copy paste go napisav..?!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom