- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.181
- Поени од реакции
- 6.383
Dua lipa utre da ima koncert vo makedonijaОва можеше да биде Дуа Липа ама устата смрдлива и изеде гомна а и нема шанси да дојде овде да мрда со гзињата и голите цицки пошто затуцаните терористи ќе ја вртеа на ражен затоа што не е забулена и не е дома затворена околу 4 огромни ѕидови да праи баклава на копачот што иде на пазар и продава дрога и коле православни деца.
A zosto ne napravila dosega vo rodno Kosovo?Dua lipa utre da ima koncert vo makedonija
Siguren sum deka tvoite doma zaedno so tebe ke posakat da idat na nejzin koncert
Оваа снимка уште 100 години ли ке ja објавувате?
Братко, јас не слушам српска музика, но и тие што слушаат тоа е работа на вкус, генерално во македонија се слуша американска и англиска музика, тоа што ти имаш потреба да генерализираш и го обележуваш цел народ за србомански за по дома во бугарија да си лечите комплексите тоа е прашање за психолог и психијатар.Оваа снимка уште 100 години ли ке ja објавувате?
И кога ќе ja ставиш што - докажува дека не сте србомани?
Се смееме оти јазикот е ист со денешниот, ти се глупираш, а зборуваш на расипан македонски таканаречен блгарски, најдобро би било ти да се вратиш на твоите претци и да почнеш со теовел еменге бутер бер шенге и да завалкуваш.Како зборуваа луѓето преди години и преди доброволно да се србезирате. Нема го тоа насилно у-кане , jе-кане , аа-кане , копирање на српската мелодика и интонација,
и слични перверзии на изворниот јазик од Вардарско, саму и саму да личате и звучите повеќе како Срби.....
И ова ако е зачувување на вековната етногенеза и идентитет..
Автоматски споено мислење:
На пророците и бандитите им е многу смешно.
На што се смеете бре момци ?
Смеете се на овие ваши постари предци или на мене што ви ги покажав?
Под број еден, ти се смеат затоа што си енормно глуп ако мислиш дека некој не знае како говореле неговите стари. Под број два, затоа што намерите зад постот ти се многу глупи. Што ако го видиме ова видео? Треба да заборавиме дека денес вие сте сојузници со нашиот најголем непријател - Албанците? Треба да сте сериозно глупи ако си мислите дека некој Македонец денес ќе си рече лелеее Гоце Делчев пред 130 години пишал дека е Бугарин, ајде денес јас да бидам на иста линија со политиката на Албин Курти и Бојко Борисов, кога истиот тој Курти работи на бришење на пола Македонија.На пророците и бандитите им е многу смешно.
Гоце Делчев никаде не пишал дека е бугарин, туку во писмото кон Никола Малешевски го искажува револтот кон чета која преминала во врховистите.Под број еден, ти се смеат затоа што си енормно глуп ако мислиш дека некој не знае како говореле неговите стари. Под број два, затоа што намерите зад постот ти се многу глупи. Што ако го видиме ова видео? Треба да заборавиме дека денес вие сте сојузници со нашиот најголем непријател - Албанците? Треба да сте сериозно глупи ако си мислите дека некој Македонец денес ќе си рече лелеее Гоце Делчев пред 130 години пишал дека е Бугарин, ајде денес јас да бидам на иста линија со политиката на Албин Курти и Бојко Борисов, кога истиот тој Курти работи на бришење на пола Македонија.
Ако. За поентата на постот нека се пишал и Бугарин ете.Гоце Делчев никаде не пишал дека е бугарин, туку во писмото кон Никола Малешевски го искажува револтот кон чета која преминала во врховистите.
Кажува човек шо на македонски форум пишува македонски.Како зборуваа луѓето преди години и преди доброволно да се србезирате. Нема го тоа насилно у-кане , jе-кане , аа-кане , копирање на српската мелодика и интонација,
и слични перверзии на изворниот јазик од Вардарско, саму и саму да личате и звучите повеќе како Срби.....
И ова ако е зачувување на вековната етногенеза и идентитет..
Автоматски споено мислење:
На пророците и бандитите им е многу смешно.