Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Добар ресторан/кафана, седиш со најблиските пријатели а до вас во живо свират некоја староградска или некоја стара народна песна. Наздравувате со чашка ракија и потпевнувате. За убавите времиња, за детството, за сегашноста за иднината..:)
Ова ми е едно од најубавите работи кои ме исполнуваат.

Актерот Мајкл Ведерли.
Моите мачори и кучиња.
Музичката група "One Republic".
Турски серии.

Treva, kokain i heroin.
Dobri gzovi i topli zheni.
Mrsen rap i laden chillstep.
Ladno pivo i skara.
I kesh.

Убава музика, средба со пријатели, убав збор...:)

Ја гледам добрата страна во сите работи,така да нема нешто што ме онерасположува.

Природа. Цела негативна енергија си оди. Тоа е процес. Колку повеќе ја посетуваш..или колку подолго е патувањето толку повеќе влечи од тебе. Цела негативност и его излегуваат. На крајот си едно и си во кругот.

Кога ќе видам на пајакот автомобил со регистрација КО.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom