Што бев во предходниот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум бил врач меѓу Абориџините пред 2 веке според сајтот.
Имам чувство дека сум бил морнар во некој од претходните животи.

мене на она сајтот ми излезе оти сум бил бајачка некаде у северна америка,ама не ми се верува во тоа,нити во реинкарнации.
Ако има такво нешто,сигурно сум бил некој тежок ебиветар.

postar odnosno trajce postarot loso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

vodkamixx напиша:
Ја сум бил куче. Зашто? Зашо кучињава многу се плашат од мене и коа ќе поминам покрај нив, застануваат и не лаат и седат. :)

може уште си... од кај знаеш ај пробај да лаеш...:lud:

Sum ziveel vo 16-ti vek vo Germanija i sum bil nekojsi matematicar i astronom..he he

Jas mora da sum bil nekoja frncuska aristokratska prostitutka, od onie so ogromno dekolte, bela mreza, raskosni fustani, dugacka mustikla, belo lice, zavodliv pogled i kurvinsko trepkanje 100 na saat.

Ај што сте ми чудни зашто цело време си правете филмовио и ој еден да напиша дека бил РОПАК или тежок селанец или некоја да напиша дека била кокона во јавна кука и тн од оние по не звучните професии.

Јас да ви кажам праве мислам дека овај ми е 1 живот , абе много рано сум се родил.:star:

Ја све сумљам дека сум бил амеба.

Машко сум била сигурно...друго незнам...:mist:

Јас ако не бев некое многу досадно гојдо од некое запустено село во западна Франција шо на сите му објаснуваше дека не е така ко шо си мислат тие, ете сега пенис сечам.

Ако евентуално не бев толку досаден, можи Че Гевара бев. Мада сумљам некако:icon_lol: .

Ја сум бил крокодил зашо сеа сум сосема спротивното (ако постои нешто спротивно од крокодил)

Јас сум била робинка во харем :locked: која султанот многу ја сакал,и еден ден ми се отворила можност за бегство ама сум била нешто неодлучна пишуваше па ме фатиле и ми ја отсекле главата.:ija::banned:
Ужас:ija: :ija:
Кој знае што ке бидам во следниот:lud: :ija: :ija: :ija:

Eleonora_cat напиша:
Јас сум била робинка во харем :locked: која султанот многу ја сакал,и еден ден ми се отворила можност за бегство ама сум била нешто неодлучна пишуваше па ме фатиле и ми ја отсекле главата.:ija::banned:
Ужас:ija: :ija:
Кој знае што ке бидам во следниот:lud: :ija: :ija: :ija:
Леле кај ви текнуе вакви прикаски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom