Шопинг

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.612
Поени од реакции
12.935
зависи за што. Обично кога купувам нешто во областа на технологија тогаш повеќе шетам и разгледувам, за облека не му ја мислам многу но ако имам добро друштво, што да не може да биде интересно.

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Obozavam soping i sekogas mi se malku pari:):toe:

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
se vlaznam koa shopinguvam:kesa: :) :) :) nikad ne mi e dosta..se relaksiram,,opustam....ednostavno uzivam:toe:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Шопингот ми е хоби и страст...Сакам да шетам по продавници,да пробувам и највеќе од се да купувам облека:pipi:Многу често идам на шопинг,особено ќејфот ми се прави кога одам во космос и се враќам со 100 ќеси гардероба,мх,мх....

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Ако нешо највеќе мразам тоа е шопинг многу мразам да облакам да соблакам да пробувам и такви ствари...а недај боже да излезам со мајками да купувам тоа е не знам

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Обожавам да одам во шопинг. Па постои ли женска особа која не би?
Сакам кога шетам и дома се враќам најчесто со нешто непланирано. Најубаво и е така, обично кога одам со намера да купам нешто што го имам замислено, никогаш и не го ни наоѓам (ова на облека мислам).

А за купување во супермаркети, колонијали и слично, не да ме нервира, леле. Речиси и никогаш не одам. Добро е кога сеуште има кој да го прави тоа место мене.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Сака да идам, да купувам, едноставно тогаш се релаксирам и многу убаво ми проаѓа времето, ама само ако сум во женско друштво, пошто машките одма ај доста е па све ти е супер ај да си идеме. Обожавам шопинг еве веќе три дена цело време сум по бутици и одвај чекам да е понеделник за да идам па:vozbud:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Сакам шопинг ама не сум зависник т.е. по бутици да се заборајш, набрзина ќе разгледам ако има нешо шо ми се свиѓа го купвам ако не си одам во друг бутик..

E

`EsCaPe`

Гостин
Шопинг обожавам, не дека сакам многу да купувам, туку со другарка ми тогаш, кога идеме по продавници, се шетаме и си поминувам убаво. Уживанција.

Рутина ни е веќе, секоја сабота сме низ град на шопинг :)

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Обожавам да одам на шопинг,, тоа посебно ме расположува и чувството е прекрасно Секако тука мислам на гардероба и чевли,, накит и сл. А супермаркети често посетувам но не ми прават некое посебно задоволство затоа што тоа што го пазарувам таму е веќе потреба,, но секако дека не се враќам никогаш само со она за што сум отишла.. Инаку надвор од македонија не сум била на шопинг,, но ја чекам следната прилика,, но затоа пак од други земји секогаш се враќам со полни раце сувенири кои исто така ми претставува огромно задоволно да ги купувам:pipi:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ми се прави кеф да си купувам нова облека ама ептен ме мрзи да пробувам. Многу често ми се случуват да купам нешто без да го пробам па дури после тоа гледам дека ми е малку поголемо. Пред неколку дена си купив чизмички, ме мрзеше да ги пробам па сум ги утнала за едно бројче, ама нема врска постојат термо чорапчиња :pos2:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Кој не сака да излезе да си купи нешто ама фаќа мрза и послабо терам.

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Уф... ме мрзи да одам у шопинг. И така ништо нема, све кичасто и безвезе. Не уживам додека купувам, само у Arthur's се радувам како мало дете :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
уживам кога одам на шопинг особено кога купувам гардероба за мене е тоа стварно ми прави мераци по цел ден одам низ продавниците и просто уживам , порано одев често во софија и кустендил и си купував екстра гардероба од таму но сега за жал нема идење таму и спас само во скопје, штип и струмица

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..ма не...да идем по бутици и само да се облакам-соблакам..нее..ме мрзи...хих..ако првото парче шо ќе ми се допадне и ако нема бр за мене..ауу пукам..и готово толку...нишо др не е убоо и се откажуам...
..инаку коај смо на пример...као шо прочитав..за у веро..да сакам..:pipi:...хих...најубоо со брат ми..ауу чејфои хахаха....

Kajgana Shop

На врв Bottom