Шишање со машинка дома

• Креатор на темата Креатор на темата angelangel9410
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се шишаш на секој 2 месеца, значи 20 месеца ќе ти трае НЕО, 2,5 пати е поефтина значи 20+20+10 = 50 месеци или 4 години ќе ти трае НЕОП
Дали грундинг ќе трае 4 години?
Ако Неото издржи 4 години, рачунај дека Грундингот ќе трае уште неколку години повеќе од Неото:)

Ако Неото издржи 4 години, рачунај дека Грундингот ќе трае уште неколку години повеќе од Неото:)
зборо ми е за пари од еден Грундинг ќе земеш 2,5 НЕО или за 2 Грундинга 5 НЕО. Шо ќе трае појќе 2 грундинга или 5 НЕО-а

зборо ми е за пари од еден Грундинг ќе земеш 2,5 НЕО или за 2 Грундинга 5 НЕО. Шо ќе трае појќе 2 грундинга или 5 НЕО-а
Не е само во парите. И десет Нео да земеш нема да може нивното сечило да се спореди со сечилото на Грундинг или Филипс:)

Не е само во парите. И десет Нео да земеш нема да може нивното сечило да се спореди со сечилото на Грундинг или Филипс:)
И на грундинг и на Филипс фабриките (нарочно оние кои произведуваат модели за балкан и источна европа) се во Кина и во нив работат кинези. Не ги прави сечилата на грундинг Меркел.

Пример таа најевтината е на Нео и ќе ти се расипува на секои 10 користења, а таа поскапата е Грундинг, Филипс.... и гајле нема........ ако се мислиш каква машинка да земеш земи го Грундингот за кој ставив линк погоре..... презадоволен сум:)

Неможеш да оќелавиш..... машинката куби ако ја ставиш неуклучена во коса, а и не шиша скроз лустер.... остава некој 1,5 мм:)

Па еве се шишам во најблискиов бербер, ме мрзе подалеку да одам, и секогаш кога ме шиша со неговата машинка ме куба, сега дали е до машинката или до мојава гла, и дали има негативни ефектни не знам.

Па еве се шишам во најблискиов бербер, ме мрзе подалеку да одам, и секогаш кога ме шиша со неговата машинка ме куба, сега дали е до машинката или до мојава гла, и дали има негативни ефектни не знам.

до машинката е, не смее да кубе

до машинката е, не смее да кубе

А дали има негативни ефекти, ќелавост, да формира празнини? Или тоа е над твоја моќ? :D

П.С прашувам бидејќи, доколку е до машинката (веќе утврдивме) и има негативни ефекти, би сакал да земам машинка, се надевам ќе се исплати, место да даваш 100-200 на фризер секој месец, дома ќе си се шишаш :)

А дали има негативни ефекти, ќелавост, да формира празнини? Или тоа е над твоја моќ? :D

П.С прашувам бидејќи, доколку е до машинката (веќе утврдивме) и има негативни ефекти, би сакал да земам машинка, се надевам ќе се исплати, место да даваш 100-200 на фризер секој месец, дома ќе си се шишаш :)

абе земај не му ја мисли нема да згрешиш, ќе ушпараш некој денар:icon_mrgr:

Неможе да предизвикува келавост.

Јас машинката ја купив 1600 и ја имам скоро година и реално ми се исплати..... се имам шишано 10 пати, можеби и повеќе.... да плаќав по 150 денари тие десет месеци ете ти ги 1500 денари..... само вака можеш и уште почесто да ја користиш. За бричови пари недавам повеќе, се бричам со машинката..... ниту ќе се пресечеш, ниту иритација ќе се појави :)

Ај вака да прашам нешто. Има ли некои штетни последици ако се шишам на недела-недела ипол ?

Ај бе некој нека предложи некоја испробана и квалитетна машинка! ( до кај 2000 пр.)
Имам една што ја користам неколку години, ама од почеток не ми праи кеиф и живци кинам. :D

Ај бе некој нека предложи некоја испробана и квалитетна машинка! ( до кај 2000 пр.)
Имам една што ја користам неколку години, ама од почеток не ми праи кеиф и живци кинам. :D
Топло ти ја препорачувам оваа машинка. Ја имам веќе година ипол и сум препрезадоволен од неа:)

Топло ти ја препорачувам оваа машинка. Ја имам веќе година ипол и сум препрезадоволен од неа:)

А со подмачкувањево каква е, пошо оваа што ја имам ако не ја подмачкам в коса не влегува. :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom