Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Раперите го слушаат Слаткар.
Металците ги слушаат ХИМ.
А ти да не мислиш дека си многу паметен? Ај молимте објасни ми како мериш кој е глуп а кој не. Еве јас ќе ти донесам едно 4-5 црнци, па да видиме баш кој е попаметен, ти или они. Ја не викам дека сите црни луѓе се паметни, секако дека има секакви....насекаде има и глупи и паметни луѓе. А ти ако си толку интелегентен и паметен, ќе знаеше да цениш добра музика (не мора да е рап, еве јас слушам соул, и тоа е црнечка музика).
Гледаш сега како е кога не знаеш за рап а коментираш? Сите имаат лошо мислење за тебе, а посебно кога ги навреде Тупак и Лил Џон. Тупак е легенда и ќе остане! Лил џон може пуше трава и вика само уат јеј и така натаму ама народот е доволно свесен дека човекот знае да направе песна коа подолго време би била хит! А ова за Тупак ако го речеше во US ти до сега немаше жив да бидиш! По никот те познав дека си некој металец или незнам што, осетив дека имаш некоа омраза кон рапот, а кога паѓаш офтопици за тема РАП И ХИП ХОП а постираш за металика и одма оценуваш добри се ова она. Еве и јас нешто да ти кажам. Рапер сум, но не значи дека јас го мразам металот или велам дека имат лоши текстови, си велам имат супер текстови добри се ништо не му фале.Добро бре луге, ја само ви дадов пример за добар текст, аман! Црнечките текстови што ги ставив се од попознати рапери што ги слушаат мнозинството, сеа вие можда сте некои андерграунд фраери, ама шо да праам! Никад немало нешто доволно добро во рапот за да и парира на Анфоргивен, не ги споредувајте, Анфоргивен е само една од безбројте песни .. порано рапот бил добар, али рапот во денешниот свет е катастрофа!
Хим е уствари добар бенд и имаат многу јаки текстови, али повекето не им обрнуваат внимание, девојчиња ги слушаат поради Виле Вало!
Јеп, паметен сум! Глупавоста на црнцине е неизмерлива .. и ај донеси 4-5 црнци па да видиме кој е попаметен, ако се некои со златни заби и блинг блинг, тешко мене:nesvest: И од кај знаеш можда и ја слушам соул, м? И Џез и Блуз е црнечка музика, и ја обожавам .. ама за разлика од рапот тоа е МУЗИКА а не јадење гомна на микрофон!
Гледаш сега како е кога не знаеш за рап а коментираш? Сите имаат лошо мислење за тебе, а посебно кога ги навреде Тупак и Лил Џон. Тупак е легенда и ќе остане! Лил џон може пуше трава и вика само уат јеј и така натаму ама народот е доволно свесен дека човекот знае да направе песна коа подолго време би била хит! А ова за Тупак ако го речеше во US ти до сега немаше жив да бидиш! По никот те познав дека си некој металец или незнам што, осетив дека имаш некоа омраза кон рапот, а кога паѓаш офтопици за тема РАП И ХИП ХОП а постираш за металика и одма оценуваш добри се ова она. Еве и јас нешто да ти кажам. Рапер сум, но не значи дека јас го мразам металот или велам дека имат лоши текстови, си велам имат супер текстови добри се ништо не му фале.
Така да уште еднаш ќе ти кажам: Прво научи па после зборувај :smir: (СО ДОБРА НАМЕРА)
Гледаш сега како е кога не знаеш за рап а коментираш? Сите имаат лошо мислење за тебе, а посебно кога ги навреде Тупак и Лил Џон. Тупак е легенда и ќе остане! Лил џон може пуше трава и вика само уат јеј и така натаму ама народот е доволно свесен дека човекот знае да направе песна коа подолго време би била хит! А ова за Тупак ако го речеше во US ти до сега немаше жив да бидиш! По никот те познав дека си некој металец или незнам што, осетив дека имаш некоа омраза кон рапот, а кога паѓаш офтопици за тема РАП И ХИП ХОП а постираш за металика и одма оценуваш добри се ова она. Еве и јас нешто да ти кажам. Рапер сум, но не значи дека јас го мразам металот или велам дека имат лоши текстови, си велам имат супер текстови добри се ништо не му фале.
Така да уште еднаш ќе ти кажам: Прво научи па после зборувај :smir: (СО ДОБРА НАМЕРА)
или си премногу си слеп да видиш дека исто и како во металот исто и во рапот има промашени артисти. Значи да не почнам јас да пастирам текстови од некои прости метал групи.
Добро ај да не се караме, потпишуваме Кајгански Мировен Договор 24.10.2008 ах една ден поназад од мојот роденден...Па добро сите знаат дека Тупак лежел у затвор, али легенда си е легенда секој ќе го памти по неговите песни. Но да ти кажам дека стварно ме налути мислењето за хит ем апУат јеј јоу нига бич мадафака, браво, страшни хитови прави човекот! Таквите хитови ги вртат по 600 пати на ден едно 2 недели и толку, уопште не траат долго и тоа е целата фора, после се појавува друга црнчуга што прави друг хит кој трае уште недела-две .. и ееее така до бескрај! Нормално дека ке ме утепаат ако во US кажам дека Тупак е Шупак, па мислам црнци се, они се гангста фраери со пиштоли, блинг блинг, златни заби, 200 броја поголеми панталони и шуплива глава! Леле бре колку се патетични со тоа гангста фурање, а таквите го утепаа и твојот драг Тупак! Значи стварно се глупи тоа црнците, колку од тие рапери и воопшто сите црнци само имаат убиено некој, биле погодени од куршум, биле обвинети за силување, педофилија, канибализам мождаи што све не? СИТЕ! Дури и Тупак лежеше у затвор за силување заедно со уште неколку луге и богзнае за што друго, гарант има убиено некој! И аман, сум постирал металика бла бла, само го постирав текстот од Анфоргивен за да ви покажам што е добро напишан текст, ништо повеке!
Добро ај да не се караме, потпишуваме Кајгански Мировен Договор 24.10.2008 ах една ден поназад од мојот роденден...Па добро сите знаат дека Тупак лежел у затвор, али легенда си е легенда секој ќе го памти по неговите песни. Но да ти кажам дека стварно ме налути мислењето за хит ем ап
E така :smir:
Но да ти кажам дека стварно ме налути мислењето за хит ем ап![]()
Колку и да го поштувам Тупак ама ова му е најсрање песна шо ја направил, 5 минутно серење за Биги, не знам шо толку бендисавте у песнава.