Кај ќе се мешаат во борба за поени со Сарџент? Мора да го сменат тој дечко под итно!Вилијамсов ептен кеиф ми прави на изглед, се надевам дека ке можат да се мешаат у Q2 и борби за поени
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ќе се мешаат во борба за поени со Сарџент? Мора да го сменат тој дечко под итно!Вилијамсов ептен кеиф ми прави на изглед, се надевам дека ке можат да се мешаат у Q2 и борби за поени
Ради возачи како Фелипе ми е најкриво што нема барем уште еден тим на гридот (Андрети). Нема да е ни прв ни последен Ф2 шампион што не возел во Ф1, но мислам дека спортот има што да изгуби ако не добие шанса.Јас до последно очекував Другович да го земат наместо Сарџент
Ако го сметаш F2 само, по ребрендирањето на GP2, прв е. Пред него Леклер, Расел, Де Ври, Мик Шумахер и Пјастри беа шампиони, сите возеле/возат во F1. Само Другович и Пурчер од лани немаат возено.Ради возачи како Фелипе ми е најкриво што нема барем уште еден тим на гридот (Андрети). Нема да е ни прв ни последен Ф2 шампион што не возел во Ф1, но мислам дека спортот има што да изгуби ако не добие шанса.
Плус не ја бива работата без Бразилец на гридот, а овој и нешто Балканско има во него ако не се лажам Хрват е по потекло![]()
Заедно ги сметам Ф2 и ГП2 истиот шампионат е само ребрендиран и повлијателен бидејќи носи највеќе поени за супер дозвола, ФИА намерно ги уништи Формула Рено шампионатите.Ако го сметаш F2 само, по ребрендирањето на GP2, прв е. Пред него Леклер, Расел, Де Ври, Мик Шумахер и Пјастри беа шампиони, сите возеле/возат во F1. Само Другович и Пурчер од лани немаат возено.
А ако ги сметаш и шампионите од GP2, тогаш е трет: само Валсеки (2012) и Леимер (2013) не возеле во F1. Останатите: Розберг, Хамилтон, Глок, Пантано, Хулкенберг, Малдонадо, Гросжан, Палмер, Вандорн и Гасли возеа/возaт во F1.
Ама затоа го имаат Албон. И ја се сложувам за Другович вс Сарџент, ама британското лоби сепак е појако у Ф1. Другович и да го имал Маса како лобист сеа џабе му е знаејќи на која релација е Маса со Ф1Кај ќе се мешаат во борба за поени со Сарџент? Мора да го сменат тој дечко под итно!
Заборавив дека е амер. Не дека се нешто разлика со Британците. Сеа Ферари нема да го извадат од уста иако гомна јадеа од Скај на макс кога се деси финтата со моторот на Биното 2018та. Исти гомца се и тие и тиеАмериканското лоби го турка Логан, не Британското, Британците немат проблем за талентирани возачи, ги има.
Ништо неочекувано од аспект на тоа дека се штеди на фолии за да се намали тежината, ама искрено мене ми е симпатичен болидов, добро изиграно со боите на тимот.
И Ферари го сфати тоа хехеДека црното е побрзо![]()