Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Hitch , K-Pax , Seven Pounds , Сенки , The Pursuit Of Happiness :tv:

The Dreamers
Malena
Y tu mama tambien
Barefoot in the Park

Edit:
C`era una volta il West
Cat on a hot tin roof
Breakfast at Tiffany`s
Casablanca
Death Becomes Her
The Hours
The Fifth Element
City of Angels
Armageddon
The Sixth Sense
A Beautiful Mind
Kill Bill (1&2)
Tomb Raider (1&2)
Indiana Jones (се`)
Тhe Mummy (1&2)
Star Wars (се`)
Matrix (се`)
Dumb & dumber
Liar, liar
Ace Ventura (1 & 2)
Bruce Almighty
Mafia
Airplane!
True Lies
A Fish Called Wanda

Уште многу има ама ок... :)

Lord of the rings 1 2 3 гиииии обожаваммм, сум ги гледала по сто пати...
American beauty добра драма

Green Street Hooligans-закон филмче колку пати да го гледам нема да ми здосади

Twilight-го глеав пред три дена и се заљубив XD мислам дека можам уште сто пати да го глеам. Го обожавам :pipi:
Имат и други шо би можела да ги глеам појке пати на пр:Lord of the Rings,
Bruce Almighty, City of Angels и Liar, liar

1.Hable con ella(talk to her) -Pedro Almodóvar2.Night on Earth -Jim Jarmusch3.The Piano -Jane Campion4.Arizona Dream -Emir Kusturica5.Tess-Roman Polanski6.Double vie de Véronique, La (The Double Life of Veroniqe) - Krzysztof Kieslowski7.The Last Emperor-Bernardo Bertolucci8.Dreams - Akira Kurosawa9.Solyaris - Andrei Tarkovsky10.2001: A Space Odyssey -Stanley Kubrick11.Davitelj protiv davitelja - Slobodan Sijan12.Vec vidjeno - Goran Markovic13.Cross of Iron - Sam Peckinpah14.The Bridge on the River Kwai -David Lean15.Marnie- Alfred Hitchcock17.It's a Wonderful Life - Frank Capra18.Metropolis -Fritz Lang19.Sinovci - Sinisa Kovacevic20.Fanny och Alexander (Fanny och Alexander) - Ingmar Bergman21.Buono, il brutto, il cattivo., Il (The Good, the Bad and the Ugly )-Sergio Leone22.Monsieur Verdoux -Charles Chaplinand many more (i mnogu drugi)...

rane.jpg

Napoleon-Dynamite-DVD.jpg

menace.jpg

хи го заборавив Лорд Оф д рингс.... хехе од 3 те дела на работа каснев втора смена... уште по сабајле.... до 3.. а бе лудило. :kesa:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom