Фан клуб на "Ferrari"

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Браво за Хејки... се кладам дека ако продолжи вака сезоната ке ја извози со 1 мотор и 1 менувач.

Инаку 1 бод освои Хамилтон по предвремениот крај на трката. Јебига повеќе од Ферари освоивме.--Dzish

Не е битно кој ке победи, битно е да биде интересна трката. Виде што се дешаваше првите 10 кругови? Какви борби имаше помеѓу возачите? Тоа во последните 5 сезони го немаше. Според мене тоа ја прави Ф1 интересна, а не дека ке го гледам Ферари, Мекларен или некој трет како победува.--Dzish

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Браво за Хејки... се кладам дека ако продолжи вака сезоната ке ја извози со 1 мотор и 1 менувач.

Инаку 1 бод освои Хамилтон по предвремениот крај на трката. Јебига повеќе од Ферари освоивме.--Dzish

Не е битно кој ке победи, битно е да биде интересна трката. Виде што се дешаваше првите 10 кругови? Какви борби имаше помеѓу возачите? Тоа во последните 5 сезони го немаше. Според мене тоа ја прави Ф1 интересна, а не дека ке го гледам Ферари, Мекларен или некој трет како победува.--Dzish
Јас колку што знам, ривалството во Ф1 е помеѓу ферари и мекларен... макар и да се борат за 1 бод. А и некако кеиф ми е да ги провоцирам навивачите на ферари, особено кога мекларен ке има подобри резултати :baeh:.

А формула гледам за задоволство и уживање, не дека победува Мекларен.

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Јас колку што знам, ривалството во Ф1 е помеѓу ферари и мекларен... макар и да се борат за 1 бод. А и некако кеиф ми е да ги провоцирам навивачите на ферари, особено кога мекларен ке има подобри резултати :baeh:.

А формула гледам за задоволство и уживање, не дека победува Мекларен.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Немој мн да не провоцираш за на крај не во разлика со едно бодче,туку без ич да не останите....:baeh:
Старчето Берни се надева дека казната на Мекларен ке биде поднеслива и дека нема да си заминат сивите од Формула 1...одлика на Фиа во среда што и да одлучат...НЕМА ЉУТИШ :smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
:vozbud::vozbud::vozbud:

Немој мн да не провоцираш за на крај не во разлика со едно бодче,туку без ич да не останите....:baeh:
Старчето Берни се надева дека казната на Мекларен ке биде поднеслива и дека нема да си заминат сивите од Формула 1...одлика на Фиа во среда што и да одлучат...НЕМА ЉУТИШ :smir:
Јасно дека нема љутиш, тоа што ке речи Берни тоа ке биде.

А за провоцирањето, не е интересно ако нема такви работи. Впрочем и фановите на Ферари провоцираат, така да фифти фифти е работата (само тоа да не се претвори во карање и лични навреди).

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Маса 4ти.:vozbud:
Јеааа=)
Повторно можни бодови за Ферари=)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Дали со денешните резултати,Ферари покажува знаци на живот?:vozbud:
Епа утре атак на победа.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Koga vidov deka i masa udri vo ogradat si velam pak maler no za sreka samo nosot imase poveke sreka za razlika od hamilton

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ајде денеска барем да подобриме ова резултативе.Напред Кими напред Фелипе.Напред Раиконен напред Маса напред ФЕРАРИ.Пази Кими---Шумахер ќе те гледа.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Одиме на победа денес..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сепак ке треба уште да се работи за да стигнеме до првата победа,но работите тргнаа на подобро.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Super bese ovaa trka za Ferrari poleka poleka se priblizuva do Brawn Gp.Edinstveno startot ne me bendisa kimi malce opleska ako ke ima i podobro :helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Полека,полека ферари застанува на нозе.Сепак е касно за оваа сезона.Да се надеваме дека наредната ќе биде подобра.За оваа сезона можеме да се надеваме да завршиме 3ти во конструктори за подобро неможе јас мислам,би било добро да победиме една трка што е многу тешко.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ајде дечки,маса се враќа!Самиот изјави дека му недостасува да биде меѓу првите три,но таква ќе биде оваа сезона.Браво Фелипе,а за раиконен незнам што да кажам.Баксус живота.Да се надеваме наредната трка на нешто подобро,можеби победа но тоа е многу тешко.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
На првиот тренинг во Унгарија се наоѓаме на 7мото и 8мото место.Очекувам подобри резултати.На вториот тренинг катострофално лоши.Раиконен 11ти Маса18ти.Ќе видиме што ќе сторат утре.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па и не се толку лоши со оглед дека ова се само тренинзи и испробуваат некои новитети. Види ги како завршија браун, па очекувај дека Батон ке победи недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom