Фан клуб: РК Пелистер

Член од
13 август 2023
Мислења
57
Поени од реакции
132
Никој не ни даде, титулата се освојва, дали на меѓусебен дуел дали на ќикс на директниот конкурент.
Многу грешна формулација имаш другарче.
Ako ne pa bese pisano so navodnici vo prenosna smisla I ironija deka ni ja dadoja titulata , no stoi toa deka Ohrid mozi da ni,, pomozi " godinava, po toa kako izigraa protiv nas drugarce.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
341
Поени од реакции
818
Edna godina titula ni "dade "Alkaloid, slednata bese Tikves ,pa ovaa godina se nadevam deka ke bidi Ohrid
Dobre be po 100ti pat ke pisan
Prvata titula kako mozi da mi ja dade Alkaloid koga na Vardar mu izbegavme 8 boda a na Alkaloid 5 boda
Za vtorata titula sete protivnici gi izgazivme,Alkaloid vo gosti 10 razlika Ohrid tamu so 7-8 razlika Tikves ubedlivo I vo gosti I doma so Vardar imavme skor dve pobede I dva porazi so podobra gol razlika mislam od +2 gola,ako imavme isti bodovi nie ke bevme sampioni kako toa nekoj ni gi podari titulite.
Juventus porano koga dominirase vo kalcoto ke gi izgubese derbi utakmicite so nosat 15 do18 ama ke gi dobieme ostanatite utakmici so pomalite ekipi so nosat 80 boda I ke bese sampion.Znaci titulata ne se osvonuva samo so dvomecot so direktniot rival ima uste eden kup utakmici so treba da se pobedat
Za kraj I so pola bod da bevme pred ostanatite ke bevme sampioni.

Член од
11 август 2017
Мислења
530
Поени од реакции
478

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Чекајќи го Зарабец , Шундо неможи ни бразилецот од Куманово да го договори Каио Винисиус Де Соуза Мораеш, кој игра на десен бек, а таму моментално ги имаме Цехте, Хосни и Петровиќ... Ние ПЛАЧИМЕ за среден, чоекот сака десен бек да ни донеси. Зини земјо голтни ме, па уште и корпа јал, му рекол можи после ова сезона.

После Трајко е крив...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Само ми е да знам кој му ги увалува овие играчи како Кајо, Тајник и ред други промашени трансфери да му честитаме на човекот.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Бранко и Шундо си ги увалија сами.
Тие не можат да си ги увалат сами туку да му ги увалат на газда Зоран тој ги плаќа. А ако е вистина за Брано и Ѕвонко секоја чест симнувам капа да му ги начукаш оние безвредни играчи и уште да ти верват тоа е способно на менаџирање (лажење).

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
909
Поени од реакции
1.209
Тие не можат да си ги увалат сами туку да му ги увалат на газда Зоран тој ги плаќа. А ако е вистина за Брано и Ѕвонко секоја чест симнувам капа да му ги начукаш оние безвредни играчи и уште да ти верват тоа е способно на менаџирање (лажење).
Му го увалиле и Тајник за кој е платена и оштета како шо слушнав меѓу 20.000-30.000 евра, за сега да е надвор од состав и тој да е проблем за се.

Член од
9 април 2024
Мислења
44
Поени од реакции
128
Чекајќи го Зарабец , Шундо неможи ни бразилецот од Куманово да го договори Каио Винисиус Де Соуза Мораеш, кој игра на десен бек, а таму моментално ги имаме Цехте, Хосни и Петровиќ... Ние ПЛАЧИМЕ за среден, чоекот сака десен бек да ни донеси. Зини земјо голтни ме, па уште и корпа јал, му рекол можи после ова сезона.

После Трајко е крив...

(Не) официјално?

Член од
2 август 2011
Мислења
1.244
Поени од реакции
1.612
Му го увалиле и Тајник за кој е платена и оштета како шо слушнав меѓу 20.000-30.000 евра, за сега да е надвор од состав и тој да е проблем за се.

Ако ова е точно, под хитно треба малиот менаџер да си ја искини дипломата и да почни на пракса кај Шундо и Бранко белким ќе научи што значи вистинско менаџирање.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.330
Поени од реакции
5.319
Ако ништо друго барем ќе испазарат од лидл нешто на акција сет штрафцигери, окасти клучој и имбуси...
За возврат во Ноември ќе му пуштат за до Мелсунген по 2 тегли ајвар за по пат, баш во сезона идат....

Член од
19 април 2023
Мислења
215
Поени од реакции
273
Ако ништо друго барем ќе испазарат од лидл нешто на акција сет штрафцигери, окасти клучој и имбуси...
За возврат во Ноември ќе му пуштат за до Мелсунген по 2 тегли ајвар за по пат, баш во сезона идат....
,Да го кажеше некој друг во ред е,ама вие кој не знаете како изгледа победа во ЛШ за жалење сте.

Kajgana Shop

На врв Bottom