Фан Клуб: Рома

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Абе каква форца Рома. Се повеќе сум убеден дека вчерашната утакмица беше театар. Очигледно претходно беше договорен резултатот, па затоа Тоти воопшто не се ни замараше- затоа го извади Енрике. Стекеленбург си се смешкаше со Ибрахнимович, а ние фановиве, ќе кубеме коси! На крајот, треЊеров беше задоволен од тоа што го прикажа Рома, а не упати некоја посебна критика ко што знае да прави. Колку пати годинава Милан губел на полувреме, па ја вртел утакмицата на крај? Немаше фаул над Хајнце пред да биде досуден пенал за Милан? Колку пенали имало за Милан годинава и ред други контроверзии како што имаше вчера (офсајд му свират на Кркич, а он не ја пипа топката и му ја оставана Ламела)? Се е мачкање очи...Еве ви го и денес Наполи, 2-0 води, до крај 2-2.... Цела италијанска лига е голема театарска претстава....Баш ме занима, каква сценска изведба ќе има вечер, на дербито...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Абе каква форца Рома. Се повеќе сум убеден дека вчерашната утакмица беше театар. Очигледно претходно беше договорен резултатот, па затоа Тоти воопшто не се ни замараше- затоа го извади Енрике. Стекеленбург си се смешкаше со Ибрахнимович, а ние фановиве, ќе кубеме коси! На крајот, треЊеров беше задоволен од тоа што го прикажа Рома, а не упати некоја посебна критика ко што знае да прави. Колку пати годинава Милан губел на полувреме, па ја вртел утакмицата на крај? Немаше фаул над Хајнце пред да биде досуден пенал за Милан? Колку пенали имало за Милан годинава и ред други контроверзии како што имаше вчера (офсајд му свират на Кркич, а он не ја пипа топката и му ја оставана Ламела)? Се е мачкање очи...Еве ви го и денес Наполи, 2-0 води, до крај 2-2.... Цела италијанска лига е голема театарска претстава....Баш ме занима, каква сценска изведба ќе има вечер, на дербито...
Јас не сакам да верувам во овие работи, не велам дека неможат да бидат точни, ама не сакам да верувам ..

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Јас не сакам да верувам во овие работи, не велам дека неможат да бидат точни, ама не сакам да верувам ..
Па зарем немаше скандал во Италија пред некое време? Зарем не беа вмешани Јуве, Милан итн. Сигурно не биле само тие, али го "изедоа" и за помалите клубови. Цела лига ќе се распаднеше ако излезеа на виделина сите мучканици. Јас верувам дека уште има вакви работи.. ама...ПАК ќе замижам на наредната утакмица на Рома...иако реално не заслужуваат сите италијански клубови да се навива за нив...Има местење и во другите лиги, ама oвде апла се гледа...

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Сабатини вели дека Рома се на чекор од големо засилување.... баш ме занима колку "големо" ќе биде засилувањето... Ми мириса на Бастош од Лион...Сисоко и Хернандез. па и не ми се баш звучни засилувања....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Сабатини вели дека Рома се на чекор од големо засилување.... баш ме занима колку "големо" ќе биде засилувањето... Ми мириса на Бастош од Лион...Сисоко и Хернандез. па и не ми се баш звучни засилувања....
Хернандез не е сигурно тој играч што го зборуваше Сабатини, бидејќи Сабатини спомна дека се блиску до земање на квалитетен и докажан играч, затоа мислам дека не станува збор за Хернандез .. јас би сакал да станува збор за Торес или Тери кога веќе зборуваме за докажани играчи :rolleyes:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Jas bi sakal Iguain i Van der Vil od Ajaks da ni gi donese cicko Sabatini :love:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Зарем Бориело го смета за големо засилување :icon_lol:
хаха доколку @alexsweden1989 не го имаше на аватар јас ќе го заборавев до сега :D .. ќе заврши летоска тој во Џенова ;)

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
хаха доколку @alexsweden1989 не го имаше на аватар јас ќе го заборавев до сега :D .. ќе заврши летоска тој во Џенова ;)
Mирееен :) Бориело е потребен за да се зголеми продажбата на дресови кај женската популација ;)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Mирееен :) Бориело е потребен за да се зголеми продажбата на дресови кај женската популација ;)
Оние 4.5мил по сезона кои ги зима Бориело никогаш клубот нема да ги извади од продажбата на неговите дресови ;)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
џабе е брат годинава ја загреши фризурата и одма му опадна формата :pos:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
џабе е брат годинава ја загреши фризурата и одма му опадна формата :pos:
море сеа да го видиш каков е, со бркот :D
--- надополнето: 28 март 2012 во 09:03 ---
Оние 4.5мил по сезона кои ги зима Бориело никогаш клубот нема да ги извади од продажбата на неговите дресови ;)
Се дур е КАППА спонзор, клубот нема да ги извади ни оние пари што ги земаат Тотти и Де Роси од продажбата на нивните дресови, а не па Бориело. :) 80 еура за КАПППА. Глобална распространетост на брендот - хммм, Италија...и толку!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
море сеа да го видиш каков е, со бркот :D
--- надополнето: 28 март 2012 во 09:03 ---

Се дур е КАППА спонзор, клубот нема да ги извади ни оние пари што ги земаат Тотти и Де Роси од продажбата на нивните дресови, а не па Бориело. :) 80 еура за КАПППА. Глобална распространетост на брендот - хммм, Италија...и толку!
па да и тоа многу влијае фала богу, али Бориело доколку не даде некој гол ни стара жена нема да сака да купи дрес од него :D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
:pos::pos:
Прата пријателска е веќе закажана 25-ти јули во бостон против ливерпул.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ако играат во јули во Чикаго најверојатно ќе идам да ги гледам : ).

Kajgana Shop

На врв Bottom