Фан Клуб: Пелистер

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Господ не посака, КОНЕЧНООО

Браво Битола, Браво Чкембари...дерби на трибини на рамниште на најголемите ривалства во Европа. На терен очај со среќен крај за нас. Победа вредна 6 бода. Едно сличе од интересен агол од нас.

Screenshot_2024-11-04-07-13-43-957_com.instagram.android-edit.jpg

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.315
По убо не можеше да биди со 90+ ова е за фикм да се снима Мирко роден битолчанец како дете уште замина на печалба во други клубој во државата и страната сега се враќа назад капитен на прва вечерна утакмица историја дава гол 93 минута трча и влегува кај навивачите лудило црвен и крај на филмот овие денес од манаки по јаки излегоа од вардар филм топ а Костов се да му ебам шо не напрај измени да ја решивме порано утакмицата која среќа вечерва ништо ама ништо не игравме убедливо најслабиот натпревар на Пелистер оваа есен мора и треба да си гк клат прст на глава сите играчи,стручен штаб и управата да сменат нешто а прво е тренерот !

P.S.Нека ви кисни сега со се мадиња вас и на козарот !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
21 јули 2022
Мислења
68
Поени од реакции
61
По кој пат Љамче ќе ни носи бодој а на негово место ќе трчаат овие шо незнат пас да дат на утакмица. Мораше и можеше со Љамче порано да Ја решиме и Мирко да ги наполнеше до крај со таа точна нога што ја има Бале и шо на 37 години е 10 пати подобар од сите тие шо ни ја рушат играта Филип Тодоровски Карче Бојан Боби и др.
Браво Мирко! Браво момци! Браво Љамче!!! Само Пелистер!!!!

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.315
По кој пат Љамче ќе ни носи бодој а на негово место ќе трчаат овие шо незнат пас да дат на утакмица. Мораше и можеше со Љамче порано да Ја решиме и Мирко да ги наполнеше до крај со таа точна нога што ја има Бале.
Браво Мирко! Браво момци! Браво Љамче!!! Само Пелистер!!!!
За то зборам Костов е за ебање и бркање абе од Плетвар се гледаше денес кој ,кога не можи и овај пак не прај измени само среќа не спаси шо побрзо го смени управата тоа подобро за сите нас !

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.315
Со една реченица утакмицата '" Нека му кисни'" , а за другото околу тренер играчи , управа од среда натаму ....Прегледај го приврзокот 434024
Со се мадиња да му кисни во 93 а Мирко е лудак падна во трибината(копот) не можеше да се врати на терен

P.S.инаку пола гол е на љамче

Последно уредено:
Член од
24 јуни 2022
Мислења
341
Поени од реакции
818
Odlicen atmosvera, dvete navivacki grupu odlicni, Ckembari 2000+,igrata katastrofa od dvete ekipi, aj od nas ke recime deka imame skromen budzet, ama ovie so 1 000 000 evra budzet od koi sigurno dosega potroseni 500 000-600 000evra ida ne pogodis nitu eden strane e katastrofa i uste se cudam kako uste mu kutat na Kozarot.
Na pelister pobedata dobiva na tezina ako znae deka e izdvojuvana bez stranski igraci i so 7 bitolcani vo starten sostav.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Супер атмосвера што е реткост во Македонија, а секојдневие во Европа за жал. Ме фаќа носталгија за некои времиња а од друга страна жал за дали ќе дочекаме ваква атмосвера низ сите стадиони и клубови кои се симболи во Македонија. Се надевам овој натпревар ќе биде поткрепа на луѓето што се задолжени да почнат да размислуваат како што треба и да ги водат клубовите во правилни правци. Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom