Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сеа глеав на скај њуз фиорентина пратила понуда за бербатов,не е ни прифатена ни одбиена,а не е ниту потврдено дека воопшто пратиле понуда.
Alexander Büttner ако е толку добар -супер ,а и ако е толку будала уште поубаво ,баш сеа фали некој таков ,мало да се плашат да припарат на таа страна(y). А дали може да игра на местото каде играше синоќа керик?

Не.. Лев бек игра

Ама ете вчера Керик мораше да игра па видовме шо се случи.

Ама ако мора ке игра, тоа мислев. A овој Бутнер многу ме потсеќа на овој ..

Стопер овој и да сакаме да играм НЕ МОЖЕ. Најпрвин физички е слаб за стопер,стоперите се секогаш физички јаки.После сите повреди најидеално беше Керик да биде,што значи ете некој морал да игра на стоперската позиција.

Стопер овој и да сакаме да играм НЕ МОЖЕ. Најпрвин физички е слаб за стопер,стоперите се секогаш физички јаки.После сите повреди најидеално беше Керик да биде,што значи ете некој морал да игра на стоперската позиција.

Бате имаме резерви?

Како не ви се досадни овие работи за читање ? Лани пред да ни појди титулата јабана имаше 8 причини зошто манчестер ќе биди шампион. :D

Еве ги тимските фотографии, ќе ги ставам во спојлер да не му умре компјутерот на некој кога ќе ја посети темава.

17. Almeida da Cunha, Luis Carlos

38a58.jpg
...
Првин помислив дека е некој нов играч или од младинциве o_O
А после ја видов сликата ....:pos:

Hungarian billionaire George Soros now owns 7.85% of United's "A" shares which is 1.9% of the club & 0.24% of the votes.

лелеле хахахаха соросоиди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom