На позајмица му ја плаќаш целата плата од матичниот клуб, нема ценкање со играчот.Иако се само шпекулации. Па зар мислите СИТЕ утакмици да ги игра Кагава? Па сигурно ќе му треба одмор. Клеверли игра по-повлечено од Кагава.
Кака добро би дошол али ако прифати некоја си 100-120к плата
п.с. Повредите не надвјасуваат а никако не гледате од тој аспект. Истата грешка лани ја напраивме кога Томче се повреди, затоа остајте го стариот да среди некои работи, очигледно е наку*чен многу
Чекај уста да ти отвори.... Ко некој сериски силувач ми изгледа менеОвај новиот бек е плкунат Томче, кај во фризурата па и во годините.
Џокер пријател - Венгер го имаш и другиот дел од квизот, мењ интересира како изигралеWhat about sir Alex Ferguson?
Подобро на некој од младите да им се даде шанса на пример Петручи, па и Руни може да игра малку поповлечено зад главниот напаѓач РВП/Велбек имаме играчи на таа позиција ама и не верувам дека Како ќе прифати плата од 100-120к кога во Реал дупло од тоа. Ама ај доста за Кака сега е поважен вечерашниот натпреварот со Евертон и за да ги добиеме Евертон треба многу да внимаваме на Фелаини кој во ланскиот натпревар што заврши 4-4 имаше најголема заслуга. Моја прогноза е 1-2 за нас.Иако се само шпекулации. Па зар мислите СИТЕ утакмици да ги игра Кагава? Па сигурно ќе му треба одмор. Клеверли игра по-повлечено од Кагава.
Кака добро би дошол али ако прифати некоја си 100-120к плата
п.с. Повредите не надвјасуваат а никако не гледате од тој аспект. Истата грешка лани ја напраивме кога Томче се повреди, затоа остајте го стариот да среди некои работи, очигледно е наку*чен многу
Значи ко ќе им викни да му подадат, нема неподавање.Чекај уста да ти отвори.... Ко некој сериски силувач ми изгледа мене
Ја виде некој новата фризура на Гери Н.
Има фаца на сериски силувач !!! Тешко на тие што ќе играат против него
Не ти се гледа сликата ама сигурно T-Bag го имаш стаено Руни и Фил Невил го викаат така
Незнам зошто,ама ного ми личе на типот