Аууу. Фала11.75

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу. Фала11.75
Ќе има известувањеДали има некоја информација кога треба да се пријават испитите?
Нема да се признаат, се смета дека се посебни и различни предмети и ќе треба да запишеш Дискретна математика ама тие ќе ти останат како положени и ќе ги имаш кредитите. Исто така ќе треба да ги запишеш сите предмети што за ПИТ биле задолжителни во прва година а си ги немала. Немам менувано смер ама така ми имаат кажано колеги што смениле.Моментално сум на смер КН и планирам да се преместам наредната година во ПИТ, дали предметите ДС 1 и 2 ќе се признајат како Дискретна матетематика или ќе треба да ги презапишам. Ако има некој што се преместил да сподели искуство, би била благодарна![]()
Јасно, јас се распрашав и во студентски прашања и ми рекоа дека по нивно искуство ги прифаќале, но сепак фалаа ти многуНема да се признаат, се смета дека се посебни и различни предмети и ќе треба да запишеш Дискретна математика ама тие ќе ти останат како положени и ќе ги имаш кредитите. Исто така ќе треба да ги запишеш сите предмети што за ПИТ биле задолжителни во прва година а си ги немала. Немам менувано смер ама така ми имаат кажано колеги што смениле.