Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некоја информација кога треба да се пријават испитите?

Nekoj da pomoze sto tocno treba da se napravi so UTP proektnata ? Fala :)
Автоматски споено мислење:

Ako moze i nekoj sto gi ima snimeno auds mrezi neka spodeli :)

Последно уредено:
Здраво колеги, дали некој има база за втор колоквиум по Менаџмент на информациски системи, ако можи да ја испрати.

Фала.

База некоја за мрежи втор колоквиум?

Моментално сум на смер КН и планирам да се преместам наредната година во ПИТ, дали предметите ДС 1 и 2 ќе се признајат како Дискретна матетематика или ќе треба да ги презапишам. Ако има некој што се преместил да сподели искуство, би била благодарна :)
Автоматски споено мислење:

Моментално сум на смер КН и планирам да се преместам наредната година во ПИТ, дали предметите ДС 1 и 2 ќе се признајат како Дискретна матетематика или ќе треба да ги презапишам. Ако има некој што се преместил да сподели искуство, би била благодарна :)

Дали некој ги има прашањата кои се паднале лани по ВвКН/БиМ на втор колоквиум?

Нема да се признаат, се смета дека се посебни и различни предмети и ќе треба да запишеш Дискретна математика ама тие ќе ти останат како положени и ќе ги имаш кредитите. Исто така ќе треба да ги запишеш сите предмети што за ПИТ биле задолжителни во прва година а си ги немала. Немам менувано смер ама така ми имаат кажано колеги што смениле.

Здраво колеги, дали има некој тука што би се нафатил за решавање АОК за испит, или да знаете некој таков?

Нема да се признаат, се смета дека се посебни и различни предмети и ќе треба да запишеш Дискретна математика ама тие ќе ти останат како положени и ќе ги имаш кредитите. Исто така ќе треба да ги запишеш сите предмети што за ПИТ биле задолжителни во прва година а си ги немала. Немам менувано смер ама така ми имаат кажано колеги што смениле.
Јасно, јас се распрашав и во студентски прашања и ми рекоа дека по нивно искуство ги прифаќале, но сепак фалаа ти многу

Дали некој чува задачи од првиот дел по предметот објектно-ориентирана анализа и дизајн? Што и да ми пратите ми е од корист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom