Како што знам АПС и напредно се куца у јава, така што ако прашуваш кое IDE да го користиш, IntelliJ ти е топ. (ФИНКИ имаат и бесплатна лиценца за ултимејт верзијата)Koi programi se koristat za aps i napredno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што знам АПС и напредно се куца у јава, така што ако прашуваш кое IDE да го користиш, IntelliJ ти е топ. (ФИНКИ имаат и бесплатна лиценца за ултимејт верзијата)Koi programi se koristat za aps i napredno?
За уверение не ти е потребно да уплатиш 100 денари, доволно е само меил да им пишиш.Тууу, кај може да се профитира. хахаха
IntellijKoi programi se koristat za aps i napredno?
5/5 pisi kaj semestrite, predvideni se 60 krediti odnosno 10 predmeti za prva godinaДечки ако може само една мала помош за УППИ документов.
Јас сега сум сеа 2-ра год и до сега имам положено 10 предмета и имам 60 кредита.
![]()
Ме интересира во табелава, 2-рава колона на кој начин треба да се попуни ? Дали треба да се пише само „да“ ако се ги поминал или ?
И „предвидени“ предмети/кредити се подразбира колку кредити/предмети сум запишал или тоа е нешто скроз друго ?![]()
Ако некој има пример за како треба да се пополни документов ве молам нека прати, ми треба ептен.![]()
Не е, барем мене не ми бешеНекој што слушал Веб Програмирање да каже дали е тешко да полагање?
IntelliJKoi programi se koristat za aps i napredno?
Tips and tricks нешто? како полесно да се научи предметот? Одприлика што даваат на колоквиуми, на што да се обрни внимание?Не е, барем мене не ми беше![]()
Теорија имаш 2 кол, практично имаш полагање на 2 кол и даваат задача обична CRUD веб апликација да направиш со Spring MVC, пред полагањето асистентите решаваат една таква, и речиси е идентична.Tips and tricks нешто? како полесно да се научи предметот? Одприлика што даваат на колоквиуми, на што да се обрни внимание?
ФАЛА![]()
Јас како што знам ИКСА-та е само за зимски семестар.Гледам 3 уплатници треба да се платат за семестар (рата, икса и административни трошоци). Нели пред година дена сите се радуваа како ИКСАта се укина на финки? Пак ја воведоа или мислам на нешто друго?