Факти за жените

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Помеѓу мажите и жените постојат бројни разлики, но според неодамнешните истражувања било констатирано дека најголемите разлики се во психологијата и притоа биле издвоени следните:

- Жената никогаш не се чеша по главата додека размислува. Тоа е затоа што не сака да покаже дека е збунета или пак не сака да си ја расипе фризурата.

- Секоја жена кога се проѕева ја покрива устата со дланка, а не со тупаница.

- После капење жените земаат крпа и прават турбан на главата. Причините за ваквиот Ориентален ритуал се непознати.

-Жените се грижат како изгледаат и за време на секс.

- Жените отвораат пиво со отворач за шишиња.

- Жените се чувствуваат чудно кога рацете им се празни, затоа секогаш и секаде со себе носат чанти.

- Ниедна жена нема толку близок однос со своите гениталии како што имаат мажите. Жените не им зборуваат на гениталиите, не им даваат чудни имиња и никогаш не им се лутат.

- Кога жените се облекуваат за излегување првин облекуваат блуза, а потоа пантолони. Кај мажите ова секогаш оди обратно.

- Жените никогаш не се потресуваат кога машки лик во филм ќе добие удар на неговото најосетливо место.

- Кога ќе заврши сексот ниедна жена не сака да спие туку сака да зборува и да се милува.

Драги Кајганџики повелеле. Колку од овие факти се вистина?!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога ви викам јас фејЌер женско сум,не ми верувате.:pos:

Жените никогаш не се потресуваат кога машки лик во филм ќе добие удар на неговото најосетливо место.
Баш напротив,се соживувам.:)

Кога жените се облекуваат за излегување првин облекуваат блуза, а потоа пантолони. Кај мажите ова секогаш оди обратно.
Нема врска,зависи што попрво ми дое до рака.

Жените отвораат пиво со отворач за шишиња.
И ова не е точно.Не знам да се снајдам јас со отварачи.:pos:

.
- Жените се чувствуваат чудно кога рацете им се празни, затоа секогаш и секаде со себе носат чанти.
Хм...Носам ташни од навика,пошто со мене носам 100 работи,книги,пенкала,све.Така да,можам и без ташна да преживеам.

Жената никогаш не се чеша по главата додека размислува. Тоа е затоа што не сака да покаже дека е збунета или пак не сака да си ја расипе фризурата
Аууу колку не се замарам за фризурата...:)

- Секоја жена кога се проѕева ја покрива устата со дланка, а не со тупаница
И ова како ми дое така.

После капење жените земаат крпа и прават турбан на главата. Причините за ваквиот Ориентален ритуал се непознати.
Ова никогаш не го правам.

Ниедна жена нема толку близок однос со своите гениталии како што имаат мажите. Жените не им зборуваат на гениталиите, не им даваат чудни имиња и никогаш не им се лутат.
Прв пат слушам дека некој си прави муабет со гениталиите.:lud:

emicka

sweetheart
Член од
13 јули 2007
Мислења
684
Поени од реакции
1
- Кога жените се облекуваат за излегување првин облекуваат блуза, а потоа пантолони. Кај мажите ова секогаш оди обратно.
немора да значи:kajg:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
- Жената никогаш не се чеша по главата додека размислува. Тоа е затоа што не сака да покаже дека е збунета или пак не сака да си ја расипе фризурата.
Абе ептен некоаш кога ќе се замислам мноооогу,ми се дешава да се прочешам по глава.

- Жените отвораат пиво со отворач за шишиња
Hell no

Не точно

- Ниедна жена нема толку близок однос со своите гениталии како што имаат мажите. Жените не им зборуваат на гениталиите, не им даваат чудни имиња и никогаш не им се лутат.
Не е точно,нели Џеси? :hehe: шала, точно е ова,не сме до толку приврзани

Па и ова не е точно,зависи,некогаш.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.155
Поени од реакции
34.199
Добро, секогаш има „фрикови“ кои отстапуваат од останатите...

Ама претежно забелешкиве се точни. Речиси сите овие работи ги имам приметено кај доста жени. Ако генерализираме, сите може да ги потврдиме фактите напишани погоре. Поготово за турбаните на глава, внимавањето на изгледот за време на секс, облекувањето и милувањето после секс.

Тоа за отварањето на пивото сеуште не можам да го растумачам. Нормално дека ќе отворат пиво со отварач.
Да не треба со заби да се отвори? Или со гради?

Уште неколку факти:

- Жените се создадени за секс.

- Никогаш немаат облека, иако секогаш имаат барем 3 пати повеќе парчиња во плакарот од вас.

- Жените се статистички полоши готвачи од мажите.

- Жените не знаат да направат PPPoE конекција на Linux.

- Чорапите на жените никогаш не мирисаат.

- Жените не прдат и не ждригаат. Тие исфрлаат миризливи цветчиња низ задникот.

- Жените веруваат во психоделичните реклами за детергенти.

- Жените се волшебнички.

- Жените мислат дека ова е линк.

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Што се однесува до мене:
Жената никогаш не се чеша по главата додека размислува. Тоа е затоа што не сака да покаже дека е збунета или пак не сака да си ја расипе фризурата.
Напротив, често се случува да се почешкам по главата. Не мислам 24 часа на ден на фризурата.

Секоја жена кога се проѕева ја покрива устата со дланка, а не со тупаница.
Точно. Мислам дека ова е чиста навика. Никогаш, ама баш никогаш ми се нема случено да направам тупаница и да ја покријам устата.

После капење жените земаат крпа и прават турбан на главата. Причините за ваквиот Ориентален ритуал се непознати.
Јесте. Имам долга коса и додека ги извршувам другите церемонии после капењето, водата се впива во крпата и не ми пречи при облекувањето.

Жените се грижат како изгледаат и за време на секс.
Сакам да изгледам убаво во секое време и за време на секоја активност, посебно пред партнерот.

Жените отвораат пиво со отворач за шишиња.
Многу нормално. А со што да отварам? Со вилушка? Или со заби, можеби :pos:

Жените се чувствуваат чудно кога рацете им се празни, затоа секогаш и секаде со себе носат чанти.
Така е.Чиста вистина и реалност.

Ниедна жена нема толку близок однос со своите гениталии како што имаат мажите. Жените не им зборуваат на гениталиите, не им даваат чудни имиња и никогаш не им се лутат.
Невр. А за што да и се лутам? Што и потекло црвенко? Или па што се навлажнила во незгоден момент?!

Кога жените се облекуваат за излегување првин облекуваат блуза, а потоа пантолони. Кај мажите ова секогаш оди обратно.
Не е точно. Секогаш облекувам прво панталони.Пуф, покажувам особини за машко:uvo:

Жените никогаш не се потресуваат кога машки лик во филм ќе добие удар на неговото најосетливо место.
Напротив. Можеби не ме потресува до толку, но претпоставувам дека доста е голема болката, а самата помисла предизвикува сожалување.

Кога ќе заврши сексот ниедна жена не сака да спие туку сака да зборува и да се милува.
Ахам, ахам, ахаммммммм.......

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Жените многу се нервираат кога се прават генерализации за нив и ги доживуваат лично.

Поготово се нервираат ако генерализциите потекнуват од списание кое е или е блиску до категоријата жолт печат.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Напротив, често се случува раката да ми забега кон главата кога размислувам.

Кога како.
Ако на време се свестам со дланката ја покривам, ама ако ми закасни реакцијата и тупаницата врши работа.:)

Не пијам пиво или ако се напијам една голтка, било веќе отворено, така да немало потреба од отварач.:)

Баш чантата ми е вишок и воопшто не носам чанти, поубаво ми е да ми се слободни рацете.

Не бе, Снешка си ја викам.:pos: :pos: :pos:
Озбилно, некој ова го прави?:nesvest:

Зависи што ми е прво на дофат.
Така да, некогаш прво облекувам пантолони, некогаш блуза.

- Жените никогаш не се потресуваат кога машки лик во филм ќе добие удар на неговото најосетливо место.
Не припаѓам во несвест, ама обично следува едно “ауч, ова болеше“.[/quote]

Останатите 2-3 се точни.

Богами и јас ќе испаднам како Крејзи Ин Лав- фејќер женско.:hehe:

- Жените мислат дека ова е линк.
Се кладам дека мнооогу мажи исто така се прелажале и кликнале на мојот потпис.:)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167

Не за фризурата гајле ми е, него немам таква навика!

Точно!

- После капење жените земаат крпа и прават турбан на главата. Причините за ваквиот Ориентален ритуал се непознати.

Не ја врзувам така!

па да! :smir:

Можам и без ташна! Дури поубаво ми е!

Кај мене е обратно :smir:, првин пантолони па блуза

само ќе направам оооооо :smir:

Драги Кајганџики повелеле. Колку од овие факти се вистина?![/quote]

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Повеќето работи се точни, ама јас на пример ретко кога сакам cuddling. Првата мисла ми оди кон цигара и упаљач, милување подоцна.

Турбан праам.

Се смеам кога филмско маже ќе си го попие меѓу препони (пошто си го барал :icon_lol: )

Љубам чанти.

Би додала:
- Ко што знае жена да сврти машки памет, никој друг не знае.
-Боље да е на твоја страна, него против тебе.
-Подмолни кучки сме за исфрустрирани маленкости. За останатиот свет сме или нормални или курви.
-Способноста за шопинг е вродена особина.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
О, колку само никогаш не сум ја покрила устата со раката од внатрешната страна. Никогаш!
Ц. Уште појќе ми се витка така, ретко ми се дешава ова.
При недостиг од отворач, отварам флаши од биро, кревет, врата и слично. :pipi:
Не носам. :icon_bigg
Ноуп... Од увек почнувам од доле. Т.е. патики, панталони, каиш, па маица, па јакна... И тако даље.

Ах леле.. :icon_lol:

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Освен ова,( јас секогаш облекувам прво панталони па блуза) сите други факти се точни за мене.:):)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Веројатно затоа што имаат помали раце, па тупаницата не им ја покрива устата доволно. Лошо би било кога би имале огромни раце.

Повеќето мажи немаат доволно коса за да го напраат ова.

Затоа што немаат доволно сила да го напраат со вилушка.

Мажите уште како мали физички повеќе се зближуваат со своите гениталии. Кога жените ќе почнат да ги допираат своите, тоа е најчесто сексуално, немаат потреба да го прават тоа додека уринираат, за разлика од мажите.

Незнаат што е болка.

Ноуп... Од увек почнувам од доле. Т.е. патики, панталони, каиш, па маица, па јакна... И тако даље.
Сериозно??? Не е малку тешко да облечеш панталони преку патики?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Незнаат што е болка.
Мхм, ти сигурно си почувствувал болка на јајници, или шознам...РАЃАЊЕ можеби? Боли бокс у муда, ама далеку од тоа дека не знаеме што е болка.

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Мхм, ти сигурно си почувствувал болка на јајници, или шознам...РАЃАЊЕ можеби? Боли бокс у муда, ама далеку од тоа дека не знаеме што е болка.
Верувам ти си почувствувала раѓање. Океј мамо...
Инаку, како што сите животни можат безболно да се породуваат, така и човекот треба да може, само сигурно е наметната таа болка. Тоа е физиолошки процес, природата ве припремила за тоа. Нас не натерала да си го чуваме меѓуножјето со тоа што не направила преосетливи во тоа подрачје.

Kajgana Shop

На врв Bottom