Уапсен убиецот на Ванчо Јосифовски!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Полицијата утрово во тетовското село Порој го уапси Бурхамедин Нухиу, осомничен за убиството на средношколецот Ванчо Јосифовски, во 2002, во Тетово..

Нухиу, како што јави дописникот на Макфакс од Тетово, бил уапсен на бензиска пумпа, на што претходела вооружена пресметка меѓу полицијата и осомничениот, при што полесно бил ранет еден полицаец.

Нухиу веднаш е упатен на издржување на затворска казна бидејќи годинава тој беше правосилно осуден на 14 години затвор за две дела-убиство во обид.

Првото дело го товари за пукање кон полициска патрола, при што еден полицаец беше потешко повреден, а второто за пукање во автомобил во кој имало четворица тетовци, кои минале без повреди. Двата инциденти се случиле во Порој во 2003 година.

Нухиу е осомничен и за убиството на средношколецот Ванчо Јосифовски што е случи на 19 октомври 2002 година на кошаркарско игралиште во близина на стариот градски стадион во Тетово.

Досега тој беше недостапен за органите на прогонот и по него беше распишана потерница.

Извор - Макфакс.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
јуз бир за него...

сурѓун само...

(најубо да ни го пуштат во Битола... можи „ќе проба да избега”, или ќе му здосади да го ебат во секоја дупка па ќе „се обеси”)

јуз бир = 101 (типична казна за турско време...)
сурѓун = робија

ама, не е за фалење МВР поради ова...

Лека пред камери им се курчи, и да не набројувам...

нека почнат конечно да работат...

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Fala bogu dobra vest! Tebale da go svitkaat odma koga go videle ama kako i da e sega neka skape vo zatvor. Za vakvi olosi treba dozivoten zatvor.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Nasava policija vo vakvi slucai vo koi koristi oruzje mislam deka gresi. Treba da gi uapsi bitni gi u kombe, tri metci u glava i izdadi sledniot den soopstenie deka pri obidot za apsenje osomniceniot dal otpor povredil dvajca policajci, oni vozvratile na ognot i go likvidirale i gotova rabota.Ni ke imas porblem ni ke ti bega od zatvor ni OSCE i Amnestu Int. ke ti visat na glava u Idrizovo, cista rabota a la Brasil...

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Незнам зошо не го упукале на лице место штом пружил отпор при апсење и плус тоа повредил цајкан абе закон полиција имаме нема шо

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Dobro pozitivno e i toa sto go uapsile sepak jas da bev mislam deka ne bi se mislel ke go resam na lice mesto.

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
uuuuuuuuuu...............majka mu ..............pa ajde prijavete se vo specijalnite edinici................

p.s Od kade znaete deka toj e ubiecot ? ...Toj e osomnicen

Edna nok pred da go ubijaat VANCO ,ubija eden maloleten albanec kaj stadionot ...........Pa ajde da go uapsime i negoviot ubiec......ili da go ubijeme na lice mesto ili da go eb...

Sto vikate a ?

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
toj maloletnik albanec bese ubien od policijata a inace bese osudenik prethodno i so kolata se obidoa da gi pregazat policajcite a vanco Josifovski si igrase basket i ne ni znaese sto se slucuvalo i bese ubien za odmazda! Od kaj znaeme deka e toj? pa da receme deka na igralisteto imalo 30tina luge i go videle ubiecot i da jas im veruvam na niv i uste poveke i veruvam na majka mu i tatko mu na Vanco koi rekoa deka go znaat ubiecot odnosno deka toa e toj Nuhiu.

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
SLaCk напиша:
Siptare toj maloletnik albanec bese ubien od policijata a inace bese osudenik prethodno i so kolata se obidoa da gi pregazat policajcite a vanco Josifovski si igrase basket i ne ni znaese sto se slucuvalo i bese ubien za odmazda! Od kaj znaeme deka e toj? pa da receme deka na igralisteto imalo 30tina luge i go videle ubiecot i da jas im veruvam na niv i uste poveke i veruvam na majka mu i tatko mu na Vanco koi rekoa deka go znaat ubiecot odnosno deka toa e toj Nuhiu.
Opa .odma so navredi a ? Ti da ne rabotis vo policija slucajno? a makedonce makedonce

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ne samo samo imam kako i sekoj Makedonec vgraden sistem za otkrivanje Albanci i provokatori...

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
SLaCk напиша:
Ne samo samo imam kako i sekoj Makedonec vgraden sistem za otkrivanje Albanci i provokatori...
Kaj vide provokacia ti od mene ? Jas ne go branam ubiecot ...ako toj e ubiecot neka plati..........

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Okej... i onaka ne vredi da se raspravas so sekogo.

Kajgana Shop

На врв Bottom