А мене во последните 20 :lol: :lol:The`bItCh напиша:Па не е и толку лошо.. барем ме има во првите 10
Ne gubi nadez. 53ti si You can do it!vodkamixx напиша:А мене во последните 20 :lol: :lol:The`bItCh напиша:Па не е и толку лошо.. барем ме има во првите 10
I can I can уште 52-јца да претекнам... :lol: :lol:GreenStorm напиша:Ne gubi nadez. 53ti si You can do it!vodkamixx напиша:А мене во последните 20 :lol: :lol:The`bItCh напиша:Па не е и толку лошо.. барем ме има во првите 10
Uste 51. Veke se kaci edno mesto nagorevodkamixx напиша:I can I can уште 52-јца да претекнам... :lol: :lol:GreenStorm напиша:Ne gubi nadez. 53ti si You can do it!vodkamixx напиша:А мене во последните 20 :lol: :lol:The`bItCh напиша:Па не е и толку лошо.. барем ме има во првите 10
Еееее абе ова лесно било...... :lol: :lol: :lol: :lol: (како не а тие со 100 пораки над мене ако се пример над мене за 1-но место) :lol: :lol: :lol:GreenStorm напиша:Uste 51. Veke se kaci edno mesto nagorevodkamixx напиша:I can I can уште 52-јца да претекнам... :lol: :lol:GreenStorm напиша:Ne gubi nadez. 53ti si You can do it!vodkamixx напиша:А мене во последните 20 :lol: :lol:The`bItCh напиша:Па не е и толку лошо.. барем ме има во првите 10