Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи грешна статистика сум глеал....:nesvest:
Овде ми кажува дека Волфсбург изгубил 2-0...:jaj:
Како и да е,си имаат соработка....
Па тогаш на 1 да се насочам и да ја врзувам со други...
Вреди да се проба....
Е сеа има и друга логика,да не земи пак Волфсбург 3 бода,па наредна сезона ако опстанат Штудгарт да земи 6 бода....
Ај ќе видиме има време до недела...

za utre ima rakomet duri 3 utakmici so golemi kof.... ama tesko deka ke gi kazam poso stv preku K** mi dojde od nekoj od forumov ! ke dobiete samo info posle utkmciite dali ispadnale....i na tie 2-3 so ke im kazam ke potvrdat deka ne se izmisleni tipovi...

Druze mn ti pisav pp ne mi vrati :toe:

И јас ти пишав ама не ми врати

онтопик: Спортинг Лисабон - Леириа 1-1 2.5квота, цела сезона го ловам Спортинг дома 1-1 и до сега само еднаш одигра, а и нема многу победи дома па мислам дека треба да биде 1-1.

Шо пишувате глупости заради вас ќе ја затвараат темата нека ве банираат ако имате типови ставајте а не имам типови ама не ги ставам ми е гајле ако имаш и не ги ставаш плачам јас за тие типови..

Далас - -198.5
Шарапова - +20.5

http://www.darkomanutd.bloger.hr/
Случајно го сретнав блогеров, имал дојава за утре - прелаз 30 коефициент :pos2:, гледам има постирано 7-8 тикета ....Има што да се види богами,, ама уплаќани во Хрватска , Србија, со динари :tapp: .... Абе преварантииии.... Е што не ми падне некој таков у раце ....
Ова ви е школо да не купувате утакмици зашо сите блогери до еден се преваранти ....

Ај корисити ја темава за тоа што е , не да си играш курташак па после клуч да удрат на неа и други да неможат да си постират типови !!!!!

Интер 1
Барса 1
Црвена З. 1

ovie jas gi igram single:

Plymouth - Rochdale 1 AH ( - 0.25 ) 2.1
Leh Poz - Jag 1 1.9
N. Kaunti - Bristol R 1 1.8

kombinacija :

Hanover - HOF 1 2.2
Southampton - S wed 1 1.5
Majorka - R Sargosa 1 1.9

Атлетико Мадрид-Реал Мадрид 2 @1.65, 2&3+ @2.10

Похрабрите 2-2&3+ @3.40
Спој го Реал со Џокович-Федерер 1 и добитен си

Овие се мој тип... а за наместените има јаки членови на форумот ај мош ќе и падне жал и ќе кажат нешто наместано :pos:

Za deneska SINGL Lazio - Chezena 1-1

Kazete uste 3 ekipi DA MU BAPNAM EDNO GOLEMO $

Банирани уште двајца од тема, ова интересно станува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom