Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.Имам дојава за утре, од другар кој што игра за клубот. Квота 4.50
Пишете пп. за плаќање.
Побрзо зошто рано се игра.
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
И другите не се лутете али неможам да ја кажам..![]()
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
Cannes-Racing Strasbourg?Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings
uplati ja ti de pa posle kazi ni ja!Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings
хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
Извини не видов дека си "бос на ск. подземје" и поврзан со овие работи.хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .
п.с ако мислиш дека подобро да не ја кажиш дали од пришина дека се плашиш да не испадне како мене и да не завршиш како балист кој се одкажа или другата варијанта да се правиш на тошо .