Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.746
- Поени од реакции
- 18.496
S21U без размислување.Дечки разлика помеѓу Самсунг С21 ултра (ако може негде да се најде) и С22+ 5Г? Женско би го користело. Најбитна би била камерата
S21U без размислување.Дечки разлика помеѓу Самсунг С21 ултра (ако може негде да се најде) и С22+ 5Г? Женско би го користело. Најбитна би била камерата
И јас така планирав, меѓутоа за жал го нема во продавнициве (Нептун, Техномаркет, Телеком)S21U без размислување.
земи си Шаоми и господ да те видиИ јас така планирав, меѓутоа за жал го нема во продавнициве (Нептун, Техномаркет, Телеком)
Никако, поготово не кога од него се бара совет, ако се јават фрки ќе го наебе, девојки обично и социјални мрежи повеќе користат а таму камерата на Samsung работи осетно подобро од другите андроид телефони за stories & in app перформансиземи си Шаоми и господ да те види
Со оглед на тоа дека девојка би го користела, тоа ми е најголема кочница за Шаоми како модел, затоа и барам Самсунг. Бидејќи и работата и е делумно поврзана со објави на социјални мрежи барав телефон со подобра камера. Толку е осетна разликата меѓу С21ултра и С22+?земи си Шаоми и господ да те види
И јас така планирав, меѓутоа за жал го нема во продавнициве (Нептун, Техномаркет, Телеком)
На главна камера нема баш голема разлика, на зумот и широката, голема.Со оглед на тоа дека девојка би го користела, тоа ми е најголема кочница за Шаоми како модел, затоа и барам Самсунг. Бидејќи и работата и е делумно поврзана со објави на социјални мрежи барав телефон со подобра камера. Толку е осетна разликата меѓу С21ултра и С22+?
ДаДали вреди да направам промена од iPhone 11 на iPhone 13 pro ?
Драстично подобар од pixel 6a, полош од Mi 12S за не многу повисока ценаМислење за Nothing phone (1) ?
Sent from my Huawei Mate 20 using Tapatalk
многу слаби процесори имаат овие самсунзи, земи си Поко X3 NFC, за 4 илјади повеќе. Вреди за парите, ја го имам веќе година ипол, нема мука.Препорака за телефон до 10k вака лаички како непознавач на телефони ова го видов или има подобро нешто за оваа цена ?
![]()
Samsung Galaxy A13 4GB RAM/64GB | Mobelix Премиум Мобилара
Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон. Секогаш во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.mobelix.com.mk
Едитирав допишав погоре дека е за подарок за женско и тој ми е буџетот 10к. Инаку јас имам S10+ и не би го мењавал во скоро времемногу слаби процесори имаат овие самсунзи, земи си Поко X3 NFC, за 4 илјади повеќе. Вреди за парите, ја го имам веќе година ипол, нема мука.