- Член од
- 23 ноември 2022
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 95
hahahahahahahahahahahahahahahah
И да не ми се допаѓа ова што го кажа сепак ја збориш вистината.Znaci FA i Cpb se drugi grupi i navivaat vo kosarka i nemaat i golema brojka zaedno 200 dusi nemozat da soberat ni FA ni Cpb
na muralot Vi e vojvoda Krsto Konjushki, ubien od partizanite 44/45 bez sudenje, glaven promotor na bugarshtina vo kumanovsko-kratovska okolija, koj i da Ve educira istoriski, kako da ve vodi vo pogreshen pravec,procitajte nesjto za likov i prefarbajte ja ovaa bruka.
Валда поентата во позадина била дека бил против српската пропаганда, па некоја порака би требало да се пренесе со муралов. Шо знам...na muralot Vi e vojvoda Krsto Konjushki, ubien od partizanite 44/45 bez sudenje, glaven promotor na bugarshtina vo kumanovsko-kratovska okolija, koj i da Ve educira istoriski, kako da ve vodi vo pogreshen pravec,procitajte nesjto za likov i prefarbajte ja ovaa bruka.
jasna mi e idejata, los e izborot, no osven pop tashko, promotorot na srpskata politika vo ovoi e kraevi, ima i mnogu makedonska krv na negovite race, razbiram deka e ova odgovor na kretenite koi shetaat so maici na babunski, dovezenski, dolgacot, no sepak izborot e krajno problematicen i nesoodvetenВалда поентата во позадина била дека бил против српската пропаганда, па некоја порака би требало да се пренесе со муралов. Шо знам...
Мене пак ме интересира од каде е напливот на оваа анти-српска пропаганда во последно време, посебно во Куманово. И порано имало проблеми, тепачки и сите нормални пропратни навивачки салтанати, но никогаш не прераснале на национално ниво. Се зборува за некои војни, битки за територија, србоманија. Оние па патриотско друштво не знаат кај удараат. После потпишан меморандум за соработка помеѓу Куманово и Партизан, кадешто младинците и тренерите ке имаат добри услови и можности да напредуваат и учат од клуб кој игра Евролига и кои како нација извезуваат играчи во НБА цело време, се дрзнаа да ја нападнат управата поради причина на некојси српски свет, српски влијанија. И тука се пишува често за тоа, да им помогнеме на браќата, да им влеземе 10 души со палки во град ( ). А за Комити кои стварно имаат проблем во Скопје, цело време се тера сеир од наши македонски групи со нив и дека Шверцери им прават што сакаат, а помош не видов никој да понуди. Иста ситуација и со Војводи, дури и се напаѓани.Валда поентата во позадина била дека бил против српската пропаганда, па некоја порака би требало да се пренесе со муралов. Шо знам...
Кои проблем го имаат Комити грешка си,шверцери се испод ниво газени се секаде,а тоа што ќе начекаат некои па бројчано ×10 од противникот напаѓаат тоа е од секогаш така.Мене пак ме интересира од каде е напливот на оваа анти-српска пропаганда во последно време, посебно во Куманово. И порано имало проблеми, тепачки и сите нормални пропратни навивачки салтанати, но никогаш не прераснале на национално ниво. Се зборува за некои војни, битки за територија, србоманија. Оние па патриотско друштво не знаат кај удараат. После потпишан меморандум за соработка помеѓу Куманово и Партизан, кадешто младинците и тренерите ке имаат добри услови и можности да напредуваат и учат од клуб кој игра Евролига и кои како нација извезуваат играчи во НБА цело време, се дрзнаа да ја нападнат управата поради причина на некојси српски свет, српски влијанија. И тука се пишува често за тоа, да им помогнеме на браќата, да им влеземе 10 души со палки во град ( ). А за Комити кои стварно имаат проблем во Скопје, цело време се тера сеир од наши македонски групи со нив и дека Шверцери им прават што сакаат, а помош не видов никој да понуди. Иста ситуација и со Војводи, дури и се напаѓани.
Ооо србоманче и ти ли тука ?Мене пак ме интересира од каде е напливот на оваа анти-српска пропаганда во последно време, посебно во Куманово. И порано имало проблеми, тепачки и сите нормални пропратни навивачки салтанати, но никогаш не прераснале на национално ниво. Се зборува за некои војни, битки за територија, србоманија. Оние па патриотско друштво не знаат кај удараат. После потпишан меморандум за соработка помеѓу Куманово и Партизан, кадешто младинците и тренерите ке имаат добри услови и можности да напредуваат и учат од клуб кој игра Евролига и кои како нација извезуваат играчи во НБА цело време, се дрзнаа да ја нападнат управата поради причина на некојси српски свет, српски влијанија. И тука се пишува често за тоа, да им помогнеме на браќата, да им влеземе 10 души со палки во град ( ). А за Комити кои стварно имаат проблем во Скопје, цело време се тера сеир од наши македонски групи со нив и дека Шверцери им прават што сакаат, а помош не видов никој да понуди. Иста ситуација и со Војводи, дури и се напаѓани.
Добро е што се освестиле. Ова што го прават тие КУЦЗ или Гробариве мора чекор по чекор да се сопре, не може Македонци пред се да навиваат за српски или било какви балкански клубови и да шират туѓа пропаганда, на сметка на Македонија и Македонците. Поддршка за Кумани!Мене пак ме интересира од каде е напливот на оваа анти-српска пропаганда во последно време, посебно во Куманово.