Сучај „БЕСПИЛОТНИ ЛЕТАЛА“ на Министерството за Одбрана.

Зашто ли ...така здрчно сдсм-то ја напаѓа Владата????

• 2.За да се врати веднаш на власт ?

Гласови: 0 0,0%
  • 3. Од навика..за да стално владеат со државата !!??

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    3

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Министерството за Одбрана ...веќе шест години го чека софтверот на другарот актуелен пратеник Макрадули ......
Повеќе за тоа ....имате напишано овде.

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=1&EditionID=1043&ArticleID=68660

Па повелете почитувани форумџии...пишувајте се што мислите за оваа работа...но и за други (сеуште нели) неоткриени или пак јавно необзнанети сдсм „специјаљитети„.
:salut: :toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Нашле овци за стижење .... и дур может ќе ги стрижет
Глупо е шо договорот бил за една година дека ќе го направат софтверот а поминале 6 и дури сега им текнало нешто да превземат ... lol

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
G e G o напиша:
Нашле овци за стижење .... и дур может ќе ги стрижет
Глупо е шо договорот бил за една година дека ќе го направат софтверот а поминале 6 и дури сега им текнало нешто да превземат ... lol
Па не е единствена ваква грешка на сдсм-овциве наши ...нели?
И најверојатно се сеќавата и на ептен „мудрата„ политика на....и бај Ќиро Фиромски...викан и „премудри„ ...нели со грчишќана пред десетина години ...кој ти има напраено слично....односно „склучи(л)„ договор за ВРЕМЕНО ПРЕКРСТУВАЊЕ на Македонија во ФИРОМ....
пс
И сеуште сме си (не сите ...нели) ФИР-ОВЦИ...односно фиромци.
:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Со името сврхата беше привремено, односно 3 месеци, ама ок е :) мене ич не ми чуе како не викаат грчињата...добар дел од светот ми се браќаат како што се викам, Македонец. Па дури и во земјите во кои не сме признати народот не знае како Македонци, потомци на античкото време...према тоа, софверот на Јани е биста вода изворска...лесно се пие :) :)

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
TpH_Bo_OkO напиша:
Со името сврхата беше привремено, односно 3 месеци, ама ок е :) мене ич не ми чуе како не викаат грчињата...добар дел од светот ми се браќаат како што се викам, Македонец. Па дури и во земјите во кои не сме признати народот не знае како Македонци, потомци на античкото време...према тоа, софверот на Јани е биста вода изворска...лесно се пие :) :)
Не знам сега ...дали да те лично интерпретирам...или ...како што си е редот...да те запрашам:
Што мислиш ти (или ако повеќе милуваш Вие)....лично за постот...мислам за проектот за кој е и отворена темата?.
Односно за водата која е бистар и лесно се пиела....
пс
Некој си наш колега...нажалост моја и твоја се надевам...ми велеше дека ВОДА ..дури и да е бистра како што велиш....во чевел не ја ставал...а камоли во уста...
Повели..нели доискажи си се..
:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Неможам, се засрпнав од водата :wink:

Kajgana Shop