Епа тоа ти е кога имале многу бујна фантазија во митологијата после тоа мора да се наслика од уметниците, инаку еве и од мене некоја слика да не речете после јас не сум ставил....Хехе Словени... авторите на сликите мора да имаат бујна фантазија !
Јас пак се чудев од каде Толкин добивал инспирација...
Абе се фино лепо, митологијата е преубава работа посебно Хеленската (знак прашалник дали е Хеленска, официјален назив е Хеленски ама се знае дека има премногу влијанија од Источните митологии).Епа тоа ти е кога имале многу бујна фантазија во митологијата после тоа мора да се наслика од уметниците, инаку еве и од мене некоја слика да не речете после јас не сум ставил....
Не бе не ми треба ова за школо чисто из љубави, дека читам за Словените на интернет и интересно ми е слики да иам на компјутер поврзано со нив и затоа. Инаку плуш башка тоа што ние сме нивни културолошки, јазични и крвни наследници. :smir:Хаха,царе тебе за у школо ти треба ова или онака ти се свиџа се што е поврзано со словенството?![]()
Не се твојте предци Словените сељачишта и проста маса туку ти си тоа, дека не знаеш да разговараш а плус темава е за слики и не за да кажуваш навреди против некој.Неуки словени сељачишта, што разбира таа проста маса од Римска Империја, доаѓа со овците и освојува. :pos2:
А супер.Инаку има зилион теми по форумов за Словените така да овде не мора и овде да се соли памет за тоа што биле и какви биле.Овде ќе ставаме парчиња уметност од словенските народи поврзани со нив и нивното минато. : peace :Не бе не ми треба ова за школо чисто из љубави, дека читам за Словените на интернет и интересно ми е слики да иам на компјутер поврзано со нив и затоа. Инаку плуш башка тоа што ние сме нивни културолошки, јазични и крвни наследници. :smir:
А сите народи и цивилизации во некој период биле номади и немале високо развиени култури ама затоа ние Словените во одреден период од развитокот на Словенската цивилизација сме имале развиена култура.
Значи кажи им на тие горе што зборе против Словените да не зборат многу дан ги скинам!
--- надополнето ---
Не се твојте предци Словените сељачишта и проста маса туку ти си тоа, дека не знаеш да разговараш а плус темава е за слики и не за да кажуваш навреди против некој.
Па кажи ми кои се тие словени сеуште не знам, кој им е водачот кој ги донел на балканот, како успеале да ја поразат римската империја толку прости сељачишта како што се тврди во општо прифатените истории... затоа ти се исмејувам на темава и барања за слики зашто е смешка жива целава приказна со Словените. Едни диви Бугари па знаат кој им е водач а словениве пола Европа што ја освоиле еден нема.Не се твојте предци Словените сељачишта и проста маса туку ти си тоа, дека не знаеш да разговараш а плус темава е за слики и не за да кажуваш навреди против некој.
Брат ова повеќе личи на ДАМ ДАМ него на словенА супер.Инаку има зилион теми по форумов за Словените така да овде не мора и овде да се соли памет за тоа што биле и какви биле.Овде ќе ставаме парчиња уметност од словенските народи поврзани со нив и нивното минато. : peace :
Еве нешто од моја рака изработено.Слава Роду!
![]()
![]()
![]()
Еми ако де.Ти благодарам на забелешката,мир до тебе.Брат ова повеќе личи на ДАМ ДАМ него на словен
Екстра се овие изработени, баш професионално се гледа. Ќе ги изигнорирам овие што не знаат историја и не го знаат значегето на Словенските симболи и тоа што го направиле.А супер.Инаку има зилион теми по форумов за Словените така да овде не мора и овде да се соли памет за тоа што биле и какви биле.Овде ќе ставаме парчиња уметност од словенските народи поврзани со нив и нивното минато