Српски/македонски забави во Германија

• Креатор на темата Креатор на темата Sandra
  • Време на започнување Време на започнување

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Локација
Halmstad
Dali nekoj znae nekoja webstrana za srpski i makedonski zabavi sho se odrzuvat vo germanija!? Primer vo svedska ima svefeste i tamu poveketo golemi zabavi gi pishuvat.. koj idi kaj idi i tn..

Пробај druzi.se мада од одамна ја неам отворено страната, ама мислам дека пишуваше такви работи таму.

Dali nekoj znae nekoja webstrana za srpski i makedonski zabavi sho se odrzuvat vo germanija!? Primer vo svedska ima svefeste i tamu poveketo golemi zabavi gi pishuvat.. koj idi kaj idi i tn..
Почекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:06 PM ---
Беше онлине ама се исклучил, ајде кога ќе ми врати ќе ти оставам порака на профил .

Почекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:06 PM ---
Беше онлине ама се исклучил, ајде кога ќе ми врати ќе ти оставам порака на профил .

fala ti :)) aj mozi ke najdime ako imame sreka

Одамна тоа ќерко, ти да не си у комшилук сеа? :love:

Ех арно ти текнало, сега да не те прочитам да браниш булгаришта. Џе си сад? Север, југ, центар, запад, исток? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom