Почекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.Dali nekoj znae nekoja webstrana za srpski i makedonski zabavi sho se odrzuvat vo germanija!? Primer vo svedska ima svefeste i tamu poveketo golemi zabavi gi pishuvat.. koj idi kaj idi i tn..
fala tiПочекај секунда, ќе го прашам братучед ми ако е онлине на фејсбук па ќе ти кажам, он најверојатно знае ако има таква страница.
--- надополнето: Dec 3, 2011 11:06 PM ---
Беше онлине ама се исклучил, ајде кога ќе ми врати ќе ти оставам порака на профил .
http://druzi.se/locations/?o=0®ion=&country=&block_id=fala ti) aj mozi ke najdime ako imame sreka
Fala *baaaaCka*
Има ли кајганџии во Германија?
Избега ли од булгаристан бе Кадаиф бе? Од убавините блгарскиИма ли кајганџии во Германија?
Одамна тоа ќерко, ти да не си у комшилук сеа?Избега ли од булгаристан бе Кадаиф бе? Од убавините блгарски![]()
Ех арно ти текнало, сега да не те прочитам да браниш булгаришта. Џе си сад? Север, југ, центар, запад, исток?Одамна тоа ќерко, ти да не си у комшилук сеа?![]()
NRWЕх арно ти текнало, сега да не те прочитам да браниш булгаришта. Џе си сад? Север, југ, центар, запад, исток?![]()
Сите сте таму што ве познавамNRW
Du?
Што јужније то тужнијеСите сте таму што ве познавам
Јас сум кај Шампионите на Европа во фудбал![]()