- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 66
Знам дека е, правиме компарација со опрема што ја има он што имам јас, пошто рече дека Пежото немало опрема за разлика од Вектрата само мене ме мрзеше уредно и читко да напишам у компарација.Среќно
Автоматски споено мислење:
"Опремава" што си ја пишал е два денара муабет. Повеќето се стандард работи наложени од ЕУ, а другите се без врска рабоќе.
Автоматски споено мислење:
Видиш, секоја кола посебна приказна затоа ти викам дека неможеш да тврдиш дека секое авто е ист крш. Јас не глумам адвокат на Пежо, исти кур ми е, сум менувал и други авта ама стварно имам тотално различно искуство до тоа што пиша, можда сум имал и среќа и сум имал сочувани коли ама тоа е вистината.So menjacot realno nikoas nemav maka,si saltase najnormalno. Za vo grad trgni zastani nemalo poubo od avtomatik. Ama oj parkiraja izmejgu dve koli. Isto ko avtobuso od jk trans da go parkiras.
Hybridnite novi pezoa nikoj ne ni znaj kakvi se,ke pokazat posle 10 godini. Dali se isplajka da se kupi full elektricna za ovde vo mk neznam kolku bi ti se isplatilo. Ako ti e samo za vo grad poarno nekoj benzinec na plin da zemis nego full elektricna bez razlika dali e pezo,reno audi i taka natamu. Ako zemas potpolno nova kola,vidigi cenite na kineskite hybrid,davaat 7 godini garancia.
Последно уредено: