- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.792
- Поени од реакции
- 4.325
Тука можеш да дознаеш, ама плаќа сеDa ne znaes otprilika kolku se plakja davacki carina za takva kola, benzinec e?
Тука можеш да дознаеш, ама плаќа сеDa ne znaes otprilika kolku se plakja davacki carina za takva kola, benzinec e?
Многу и се годините. А ги имам гледано само со кожен ентериер. Ако внатре е како кочина. Не знам зошто би инвестирал за да се возам во таков ентериер?Шо ќе кажите за bmw 530D e60 2005-2006?
Арни се или џабе фрлање пари.
Ако најдеш добар одржуван примерок вредиШо ќе кажите за bmw 530D e60 2005-2006?
Арни се или џабе фрлање пари.
ako ne ti igra uloga silata na motor togas e ok. Inace mnogu mnogu e tromav motor.Opel Zafira Benzin/metan (fabricki) 2006g 320 000km 94KS za 1200e od EU
Mislenje deka na metan? Redovno servisirano.
Ако мислиш ремонт на моторот да му правиш, земи ја...320 000 км се огромна километража за бензинец па уште и на метан...Opel Zafira Benzin/metan (fabricki) 2006g 320 000km 94KS za 1200e od EU
Mislenje deka na metan? Redovno servisirano.
Супер мотор во Цитроен ако е. Одлично се покажа и во поголеми аута. Нема промашај.Ti blagodaram. Mislenje za motor 1.6HDI? Bidejki e pozastapen na pazarot.
Многуу … рачунај зависно од каталошката цена што ќе ти ја лупнат за тој модел , опремата која ја поседува , давачките за увоз на возило излагаат некаде околу 25-40 % од она што ќе ја платиш во странство … За твоево ќе биде поблиску до 40 % …Volvo XC90 2019, kolku izlaga od prilika carina i homologacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
bas zalno,tesko se naogaat vo MK dobri SUV, so dobra oprema uste pomalce, zatoa se mislev za uvozМногуу … рачунај зависно од каталошката цена што ќе ти ја лупнат за тој модел , опремата која ја поседува , давачките за увоз на возило излагаат некаде околу 25-40 % од она што ќе ја платиш во странство … За твоево ќе биде поблиску до 40 % …
Доста мрсно возило за да го зимаш половно, најефтиното што го има во Шведска е ова 340.000 шведски круни тоа се малку над 30000€bas zalno,tesko se naogaat vo MK dobri SUV, so dobra oprema uste pomalce, zatoa se mislev za uvoz