Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Decki, daj kazete avto otpadi za Peugeot
Што ти треба поконкретно?
Автоматски споено мислење:

Ако си од Скопје кај Самко-Нерко, до село Орман.
Скапчија е Серко :D за поситни работи поефтино е да си нарача некоја копија на ново.

Што ти треба поконкретно?

Скапчија е Серко :D за поситни работи поефтино е да си нарача некоја копија на ново.
Пластичната Рачка за обарање на седиште за 206 -ка

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
ad64034e6126e35a75ce79f38546d8e4.jpg

Последно уредено:
Кола троши многу масло. Знам дека може повеќе причини да бидат, ама кои се обично најчести?
И кај мене исто, ама ми рекоа дека поефтино ми е да си дотурам масло отколку да ја дадам да поправаат ... (што и да треба да се поправа, не се разбирам)

Овие европски цени држат :) случајно погледнав ЕДЕН фар за ц класа од 2016 година. Јеботе.
Прегледај го приврзокот 278164
Фаровите се изгор во секој случај.
Овие се добри за ситни пластики, јас земав од макдел 2 пати пластики по 400-700денари за кои тој босанецот со плацот ми бараше по 30-50 евра (половни).
Фар инаку и на плац (пожолтени и стар 20 години) е од 50 евра па нагоре, зависи од колата, за Рено јас си го платив 90че.

мислење или можеби искуства за mitsubishi colt 1.1 2012 75hp

Добра кола за низ град.,..ако возиш и на отворено поголем мотор ти треба, ако има плин бегај.

бубрег нешто даваат уз фарот???

Сите фарови за понови коли се релативно скапи, ама приматот убедливо го држат ауди, бенве и мерцедес...во денешно време кога метално и стаклено нема скоро ништо на фаровите, се е евтина пластика да му ставиш 2000 евра цена, не знам...маржата е 20х, минимум...:pos:

Па дилерите на кока немаат толкава маржа.

Последно уредено:
Дечки да прашам некој си компресор за клима за опел корса Д (2010) мислам дека е 1,0 моторот. Каде да ги упатам да побараат?

A исто може да споделите и каде е најдобро да се провери за уште еден пар бандажи да се купат за истата кола. (челични се повеќе од океј за зимски гуми)

Последно уредено:
Добра кола за низ град.,..ако возиш и на отворено поголем мотор ти треба, ако има плин бегај.

Сите фарови за понови коли се релативно скапи, ама приматот убедливо го држат ауди, бенве и мерцедес...во денешно време кога метално и стаклено нема скоро ништо на фаровите, се е евтина пластика да му ставиш 2000 евра цена, не знам...маржата е 20х, минимум...:pos:

Па дилерите на кока немаат толкава маржа.
Остави тоа 2000 евра фар него и тој е со двојно потенка пластика од фарот шо го произведиле пред 10 години.

А со овие лед заебанциите да ти се заебе ледот мислам дека треба цел фар да го мењаш. Ламбичка менуење јок. И ете 4 000 евра без работна рака само за нови фарови :)

фала за одговор, плин нема а возење во град vs возаење на отворено е 75/25 така да може деновиве да го видам количето, ако ме фати око и пробам а може и ќе биде среќа ако не продолжува потрагата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom